Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена / The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)

6
Добави коментар
onlain-filmi.net
onlain-filmi.net

Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена / The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)

Гледай онлайн: Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена / The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)

Резюме: Дензъл Уошингтън е в ролята на МакКол, човек, който вярва, че е успял да загърби мистериозното си минало и да води спокоен живот. Но след като среща Тери (Клоуи Грейс Мориц) – младо момиче, чийто живот е под контрола на брутални руски гангстери – той не може да стои безучастен и трябва да й помогне.
МакКол прекратява самоволното си пенсиониране и открива, че желанието му за справедливост е съживено. Той притежава скрити умения, които му позволяват да отмъсти на всеки насилник над безпомощните. Ако някой има проблем, ако шансовете са срещу него, ако няма към кого друг да се обърне, МакКол е насреща. Той е Закрилникът.

Сценарист: Франсис Уолш, Филипа Бойенс, Питър Джаксън
Режисьор: Питър Джаксън
Продуцент: Питър Джаксън
В ролите: Хюго Уийвинг, Илайджа Уд, Лив Тайлър, Йън Холм, Шон Бийн, Джон Рис-Дейвис, Кристофър Лий, Йън Маккелън, Кейт Бланшет, Виго Мортенсен, Шон Остин, Питър Джаксън, Доминик Монагън, Орландо Блум и др.
Държава: САЩ, Нова Заландия
Година: 2001
Времетраене: ~228 минути
Допълнително: Линковете към торента и субтитрите водят към трилогията: Властелинът на пръстените: Трилогия / The Lord of the Rings: Trilogy (2001-2003) и ще трябва да избирате коя версия да изтеглите. Версиите на трилогията са (EXTENDED EDITION), това означава, че от филмите не са премахнати сцени от режисьора както в крайната версия !!!
Намерете повече информация за това как да гледате и сваляте филми от нашата страница „Често Задавани Въпроси“.

1,366 total views, 10 views today

Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена / The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) 5.00/5 (100.00%) 5 votes

Гледайте и други филми от същата категория
Коментирайте

коментара