Родените на 07 януари

1
Добави коментар

Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

 
1
2
3
4
5

(0 гласа, оценка 0 от 5)

Родените на 07 януари0 от 51 от общо 0 гласували.

Родените на 07 януари са интуитивни и „надарени“ в много отношения личности. Въпреки привидната им „мекота“, те притежават огромна вътрешна сила, която им помага в трудни моменти. Умеят да се възстановяват, а находчивостта и „регенеративните“ им способности действат подобно на „феникса, който възкръсва от пепелта“.

Никога не губят прагматичните си цели от поглед и постигат добър социален статус, ако не по преки пътеки, то поне по обиколни пътища, понякога оригинален и неочакван начин.

Притежават манипулативен усет, хитро-умни са, от тях могат да излязат добри търговци, посредници и спекуланти.

До известна степен противоречиви натури, би трябвало да се пазят от негативни влияния и „психически“ въздействия. Важно е да култивират и повече позитивизъм.

Известни личности родени на тази дата са: Велизар Енчев- български журналист, Дейвид Карузо- американски актьор, Никълъс Кейдж- американски актьор, Луис Хамилтън- английски състезател от Формула 1.

През новата им лична година /от РД 2015/ги занимават чисто материални въпроси, не е изключено да се активират и насредствени, имуществени теми, които трябва да се разрешат. Не е препоръчително да задлъжняват, защото са възможни внезапни усложнения. Ще притежават голяма сила,енергия и борбеност, но е важно да да бързат бавно, защото в такъв период /Плутон клони към конюкция със Слънце/ малки действия или промени имат дълготгодишно отражение. Семейната обстановка също е източник на трансформации- насочвайте съзнателно в желаната от вас посока, за да не се оставите „външни и независещи от вас влияния да ви водят/.

<

>> >