Почивка в Родопи планина за ДВАМА! Нощувка, закуска, вечеря в Хотелски Комплекс Авалон, до Асеновград на топ цена!

6
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Прекрасни почивки в България с топ оферти за  2015!

Комплекс Авалон се намира в полите на Родопи планина в непосредствена близост до Асеновград. Разположен е на 10км от Асеновград и на 28км от Пловдив. Комплекс Авалон разполага със 7 двойни стаи и 2 апартамента. 

Всяка стая е оборудвана със самостоятелен санитарен възел , телевизор , климатик , безжичен интернет, тераса . На разположение на гостите на хотела са кафе-аператив , ресторант, лятна градина. Менюто на кухнята е изпълнено с традиционни родопски ястия , също така се предлагат ястия по поръчка на клиента и ястия с предварителна заявка. Комплексът разполага още с денонощен паркинг и хранителен магазин и басейн. Посетете ги и се насладете на чистия планински въздух и спокойствието на българското село.

Условия
Ваучерът е валиден от 08.01.2015 до 31.03.2015г. Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;Ваучерът е за ДВАМА и включва: Романтика и почивка в Рила планина за ДВАМА! Нощувка, закуска, вечеря за двама само за 49 лв. в Хотелски Комплекс Авалон, Асеновград, курортно селище Червен!Цена на ваучера 4,90 лв. Доплащане на място в хотела при пристигане 44,10 лв. Обща цена на офертата 49 лв.Необходима е предварителна резервация на телефон 0886 358 751 ; 0888 517 719 ;Необходимо е ваучерът да бъде разпечатан и предоставен на търговеца непосредствено преди използване/получаване на услугата/ продукта.За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщайте се към доставчика на услугата.Намаление може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bgВиж условия за ползване на www.Kolektivni.bgСлед завършване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите зявени ваучери.