Афимирации или как да сбъднем желанията си

1
Добави коментар

Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

 
1
2
3
4
5

(2 гласа, оценка 3 от 5)

Афимирации или как да сбъднем желанията си3 от 51 от общо 2 гласували.

Афимирацията е позитивно твърдение /от лат. „утвърждавам“/, което помага за сбъдването на желанията. Както повечето вече знаят, думите и мислите притежават особена сила и магия, която представена по подходящ начин е способна да осъществи и най-смелите ни мечти.

В настоящата статия ще ви представя правилата, така че да създавате афимирации, които действително да променят бъдещето ви. Важно е да помните, че нашите емоции ни свързват със заобикалящата среда, а негативизмът привлича негативизъм и обратно вярата в доброто и положителното отношение, раждат подобни събития. Правила за добрата, действащата афимирация: 1. Афимирацията винаги трябва да бъде позитивна. Да е в утвърдителна форма и в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ в отрицателна. Например афимирацията може да звучи така: „аз удържах успехите си“ и не бива да е: „аз няма да пропусна шанса си“. Отрицателните афимирации действат по съвсем друг начин и в пълна противоположност на очакваното. 2. Афимирацията трябва да бъде кратка. Тайната на успешната афимирация е да бъде кратка и ясна- най-много 3-4 думи, освен това да е сформирана по начин, който извира или докосва сърцето ви. Когато я произнасяте да възбужда пряка асоциация към личността ви, така че да си представите резултата без да ви се налага да играете роля /иначе подсъзнанието ще я отхвърли като лъжа/. 3. Афимирацията трябва да бъде формирана така, че все едно вече се е случила. Да не се използва бъдеще време! Съзнателно се стремете да вярвате ,че това е реалността в живота ви. Ако не вярвате, тогава има опасност да предизвикате стрес в организма си със съответните последици. Определящо е и честото повтаряне на афимирацията- колкото повече я произнасятe, толкова по-скоро тя може да се сбъдне, защото сформирате силен енергиен поток, така наречената „форма-мисъл“.

Причини, които могат да препятстват осъществяването на вашите желания: 1. Ако използвате думата „мога“. Счита се, че вашето подсъзнание знае, че може, но ако използвате подобни думи, то няма да се активира, а ще ви остави да действате. 2. Отсъства емоция и чувство при произнасянето на афимирацията или тя е изгубила смисъл за вас 3. Изричате я не регулярно. 4. Оформена е в бъдеще време.

Примери за хубави афимирации: 1. Аз съм абсолютно здрав. 2. Аз съм успешен бизнесмен. 3. Аз вземам правилни решения и т.н. Ако подсъзнанието ви се „оприличи“ с твърдението /като следвате указанията/, тогава то ще намери начин да го сбъдне като се осланя на висшите сили – на Аза.

<

>> >