Модерни дамски туники от XS до 6XL

5
Добави коментар
fashionchoice.bg
fashionchoice.bg

Онлайн магазин за дрехи Fashionchoice.bg предлага на своите клиенти голямо разнообразие от дамски туники. Произведени в България, Италия, Турция, Китай или Европа – те са необходими за гардероба на всяка жена независимо от възрастта и формата на тялото. Следвайки последните модни тенденции някои туники са с подчертано издължена задна част. Някои от туниките са с подчертана талия или тип пеплум, а други са свободни и прикриващи тялото. Част от дрехите могат да се носят като рокли, или като туники в съчетание с клинове, дънки и панталони.
Цветовете са разнообразни, в нашият онлайн магазин ще намерите както едноцветни изчистени модели, така и пъстри с различни принтове – с флорални мотиви, стилизирани животински окраски, с различни текстови послания, на райета, точки, шотландско каре или с модерни щампи, включително и на анимационни герои.
Тотален моден хит в последните месеци са акцентите от кожа или промазан плат, който е лъскав, но не запарва и е еластичен. На някои от туниките има черни акценти от еко кожа или промазка, по джобчета, около бюста, деколтето, на оформящи ленти и т.н.
Основните материи при изработка на туники са памук с еластан, полиестер, вискоза, ангора, или смес. В комбинация за детайли и акценти ще намерите още полупрозрачен тюл, дантела, еко кожа, шушляк, промазан плат, машинно плетиво, шифон.
Задната част на туниките може да е изчистена едноцветна, заоблена и издължена, с ефектни дантелени акценти или изцяло дантелен гръб при летните модели, от полупрозрачен тюл и пр.
И не на последно място FASHION CHOICE може да Ви предложи богат избор освен от кройки, но и размери. При нас ще намерите дрехи с размер XS, S, S/M, M, M/L, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL и 6XL. Туниките за макси дами са съобразени с особеностите на фигурата и много от тях имат допълнителни връзки за свиване в долната си част. Доставката е бърза, за големите населени места можете да получите поръчаната дреха на следващ работен ден.
Дамски туники ще намерите тук
Макси туники за дами с размер до 6XL ще намерите тук

При възникнали колебания можете да се свържете с наш оператор в работно време на телефон 0897 234 734 или 0888 234 734, а също и през чат формата.

Приятно пазаруване в онлайн магазин за дрехи FASHION CHOICE!