Първо плащане от Daedalus Online

1
Добави коментар
pgp

Почти 4 години след регистрацията си в панела за онлайн проучвания Deadalus Online стигнах заветните 1000 точки и получих първото си плащане в размер на цели 20 лв. Общо взето от първото изречение ви става ясно, че не си заслужава чакането. Вярно, че не се изискват никакви усилия, но не е занимание на което може да разчитате, за да си осигурите някакъв добър доход.

Основните неща за проучванията съм ги написала в тази публикация. Сега просто искам да допълня информацията и да отбележа, че фирмата е коректна и изплаща събраните пари, защото все пак и това е важно.

Равносметката: при мен 1025 точки се равняват на 4 години, 20 попълнени въпросника, 50 бонус точки за включване и още 100 бонус точки от някакво специално проучване. Останалите са от нормални анкети, като най-ниското „заплащане“ е 20 точки, а най-високото 125 точки. Приятели не съм канила и затова нямам точки от приети покани. На няколко пъти ми се случва да ми пращат два пъти писмо за една и съща анкета, която вече съм попълнила или не отговарям на условията, но общо взето нямат големи издънки.

Плащането се извършва само по банков път. За да поискате плащане освен данните на банката, се изисква да попълните и ЕГН, имайте това предвид, ако тепърва се регистрирате в сайта и не желаете да давате такива лични данни. Заявих плащане на 15.12 и 3 седмици по-късно бяха в сметката ми. Предполагам, че заради празниците са се позабавили малко, но все пак дойдоха по-бързо от очакваното. Въпреки това в профила ми стой съобщение, че заявката ми за плащане е била записана и скоро ще бъде обработена.