Ислямски фанатици изнасилват жени християнки (видео 18+)

13
Добави коментар
tedy79
tedy79

/КРОСС/ Отвличат ги, а след това за тях искат откуп. Докато получат поисканото те обругават и изнасилват заложничките си всеки ден… Когато парите пристигнат, но сумата не устройва похитителите, те просто отрязват лявата гърда на заложницата си и така я връщат на семейството й, а в някой случаи обрязват половите органи. Но нещата не се ограничават с това. Бизнесът на ислямистите е разностранен.

Така например, бутилка пълна с кръв на християнин струва 100 000 долара! Тази стока се купува от примитивните фанатици в Саудитска Арабия. Купуват я с цел, да си мият ръцете с нея за да се чувстват съпричастни към клането на християни. Това е нещото, което тези примати смятат, че се толерира от техния Алах, който след смъртта им ще ги благодари за техните зверства, както и ще ги възнагради с вечни блаженства – истински рай: лимузини, палати, богатство и харем от 70 красиви девойки.

Тази информация е представена в доклада на сирийската монахиня от турски произход Хатун Доган, посветен на Деня на защитата на правата на човека…

Преди няколко месеца шокиращо видео се появи в интернет. На него бойци на „Ислямска държава“ обсъждат как и за колко да бъдат продадени заловени от тях жени-християнки. Жени, които са останали без мъжете и братята си в резултат на терора, се търгуват на цени от 500 до 1000 долара.

video: https://www.youtube.com/watch?v=s2aiu4PsLec

Най-скъпо се оценяват малолетни девойки със сини очи, съобщава руската телевизия „Звезда“.Според нейни експерти, видеото е от един от пазарите за роби на територията на Ирак, където ежедневно стават такива сделки.

Работното време на пазарите за роби е от седем сутринта до десет часа и след това от шестнадесет до осемнадесет часа. Случващото се е драстично нарушение на правата на човека и много международни конвенции, смятат експерти.

(следва продължение)

 

Видео

Монахинята от турски произход Хатун Доган, чието семейство се е преместило да живее в Германия когато е била 15-годишно момиче ръководи благотворителен Фонд на сестра Хатун известен още като „Ръка за помощ на бедните“, който работи в 35 страни.

Съгласно разказа на Хатун, един от свещениците я запознал с един човек, когото тя нарече „един от убийците, които след като са преживели сериозните психологически травми, оставили всичко в миналото и станали християни“. Този човек разказал на монахиня Хатун, за продажбата на бутилки с кръв, за изнасилванията, осакатяванията и убийствата на християни. Във видеото монахинята разказва за множество случаи на изнасилени сирийски жени християнки, с които тя лично е разговаряла – 218 жени, които са били отвлечени, изнасилвани, а след това обменени срещу откуп. Доган заяви, че разполага с цели 174 видеа, които съдържат шокиращи кадри на насилие, мъчения и убийства. Тези видеа Хатун Доган е получила от близките на жертвите, преследвани от ислямистите.

По думите на монахинята, положението в Сирия, Ирак и Турция е сложно за християните. Гоненията от страна на ислямистите са огромен проблем, който ескалира в продължение на много години и решение не се вижда.

Доган разказа как през 1985 година се наложило заради заплахи към семейството й, да избягат в югоизточна Турция, тогава тя е ученичка. Тя разказа и за това, как един християнин там няма право да бъде учител, как всички учители са били мюсюлмани и на какъв тормоз подлагали децата християни. Мюсюлманските учители задължавали тези деца да посещават уроци по ислям всеки петък.

„Ако някой се съпротивляваше на това, трябваше целия клас да протягаме ръцете си и учителя ни биеше по тях с метална линия и така в продължение на 5 години. Освен в Деня на загиналите, ние нямахме право да посещаваме църква. В болшинството си турците са фанатици на дълбоко културно ниво. Европейските права, либерализмът, светското общество – това е само фасада. Ще дам пример: когато бях в 3 клас, един мой съученик Хабиб си позволи да напише на дъската първите две букви от името си на родния арамейски език. Буквално след минута, не разбрах как, влезе директорът и попита, кой неверник е написал тези еретически символи. Целият клас мълчеше, тъй като знаехме, че той можеше дори да убие Хабиб и за това нямаше да носи отговорност. Затова всички ние трябваше да излезем на дъската и да получим удари по ръцете с онази метална линия. Хабиб, който написа буквите на дъската, започна да дърпа ръката си от страх, а директорът продължаваше яростно да удря с ръба на линията дланите му. Точно пред очите ми тези детски ръце се напълниха с , а директорът продължаваше да удря. За какво? За две букви на арамейски: съгласна и гласна:?! Ето ви кратък обзор за правата на християните в Турция“.

Също така, Хатун Доган представи снимки на пострадали християни от ислямистките гонения. На една от снимките се вижда прасеца на един мъж, който бил отвлечен с брат му от ислямистите. Мъжете са били подлагани на зверски мъчения. В плътта им извергите изрязвали джобове и сипвали вътре сол. Единият брат е умрял, а другият някак оцелял.

Една история за дете в Германия

„Пътувах във влак от Висбаден и се качи един баща с дете. Той ме попита, дали съм от Испания, Италия или Гърция? Отговорих му, че съм от Турция. Той попита, дали има християни в Турция. Тогава му отговорих, че има и затова съм станала бежанка. Мъжът каза: Това стигна и до нас“. Попитах: „Кое?“. Тогава той разказа история за едно съседско дете: „Виждате моя син Тобиас. Съседи сме на едно мюсюлманско семейство от Турция. Децата ни са родени в една и съща седмица, бяха приятели. Те живееха почти заедно, ние му готвихме без свинско и т.н, но това дете спря да идва у нас. Преди две седмици накарах Мохамед да обясни каква е работата, защо вече не идва при Тобиас. Той протегна ръцете си сякаш да ме отблъсне и каза: „Моля те, не се приближавай! Ти си нечист, безбожник! Сега аз съм истински, вярващ мюсюлманин. Започнах да изучавам Корана в едно училище, където ни учат, че не трябва да дружим с такива като вас. О, Аллах преди аз не знаех, че не трябва да дружа с неверни. Моля те, Аллах, прости ми!“ И това нещо се случва в Германия! Всяко училище, където се изучава Корана, се преподава този фанатизъм. Какво очаква Европа, нашите деца и този Мохамед? Или нашите внуци, как те ще живеят заедно в Европа?.. Не проповядвам ислямофобия, но това е реалността. Нека политиците вече се събудят и контролират тези училища за изучаване на Корана. Не съм против тази религия, но това което нанася вреда на хората трябва да бъде преустановено! Независимо кой стои зад него“, каза в заключение сестра Доган.

След терористичната атака в Париж, на всички ни стана крайно ясно, че ИДИЛ е заплаха не само за страните от Близкия Изток, но и за цяла Европа. Това е война срещу християнския свят и поради това, всички ние трябва да се обединим в борбата срещу това зло. Същевременно изниква и въпросът: защо се получава така, че до вчера събираха доброволци в цяла Европа и ги пращаха в Сирия, а същите сега се бият срещу Европа и Америка…

От автора: В статията се говори за радикални ислямисти, а не за традиционните мюсюлмани, които нямат нищо общо с тероризма. Нека разграничаваме нещата и не слагаме всички под един знаменател.

 

Copyright © CROSS Agency Ltd.
При използване на съдържание от Информационна агенция „КРОСС“
позоваването е задължително.