6 ВДЪХНОВЯВАЩИ ЦВЯТА ЗА СВАТБА ПРЕЗ МАЙ 2015

1
Добави коментар
BridalIdol
BridalIdol

Май е изключително популярен месец за провеждане на сватби. Това е най-вълнуващото време от годината – изпращаме пролетта и с нетърпение очакваме лятото. Слънчевите лъчи създават весело настроение и всичко е зелено. Какво по-добро време за сватба! А цветята – списъкът е, като че ли безкраен. С акцент върху тях сме подбрали красива цветна палитра, изключително подходяща за сватба през този, така популярен месец Май.

Синя Метличина

Въпреки, че повечето хора не асоциират месец Май със синия цвят, ние смятаме, че метличиното синьо е прекрасно въведение към лятото. Можете да заложите на пастелни варианти на цвета или да изберете естественото му състояние. И в двата варианта крайният резултат ще ви хареса.

6 Вдъхновяващи цвята за сватба през Май 2015 – Синя Метличина

Розов Божур

Ние обожаваме и божурите и розовия цвят! Смятаме, че тази кобинация би била повече от перфектна за сватба през Май. Добавете и бели детайли и сватбата ви ще се превърне в истинско произведение на изкуството!

6 Вдъхновяващи цвята за сватба през Май 2015 – Розов Божур

Бяла Лилия

Нежен и чист цвят, вдъхновен от цветето на месеца – бялата лилия. Можете да направите всичко в бяло или да добавите, това светло зелено или лайм, които естествено намираме в самите цветя.

6 Вдъхновяващи цвята за сватба през Май 2015 – Бяла Лилия

Лилава Фрезия

Този цвят декораторите съумяват да използват, през цялата година. За пролетна сватба обаче, той им е любим! Има толкова красиви нюанси на фрезиите, през това време на годината, че е почти задължително да го включите в украсата. А шаферките ще изглеждат като истински кралици на цветята в шифонени рокли, в този цвят!

6 Вдъхновяващи цвята за сватба през Май 2015 – Лилава Фрезия

Жълт Слънчоглед

Въпреки, че винаги първо се сещаме за лятото, когато стане въпрос за слънчогледи, Май е страхотно време да ги включите в организацията на сватбата. Слънчев и весел цвят! И трябва да признаем, че няма по-лесен начин да накарате някого да се усмихне.

6 Вдъхновяващи цвята за сватба през Май 2015 – Жълт Слънчоглед

Зелена Трева

Романтично, свежо, необятно, абсолютно неподвластно на времето…Това са само част от нещата, които се сещаме, когато стане въпрос за зеленото.

6 Вдъхновяващи цвята за сватба през Май 2015 – Зелена Трева

Снимки – Pinterest