Шок! Слави Трифонов се изгаври с …

12
Добави коментар
informiran365
informiran365

Слави Трифонов се изгаври с Алекс Раева!
Слави Трифонов реши, че е крайно време да се изяви на музикалната сцена, след като вече няколко години не организира подобни мероприятия и турнета. Той подхвърли идеята съвсем наскоро докато водеше предаването си, а малко по-късно съобщи, че идеята да организира грандиозен концерт, на който да възроди вечните си хитове, вече е официална и работата по организация на концерта е започнала.

Самият Слави изреди в предаването си всички гост-изпълнители и музиканти, на

Advertisement:

Advertisement:

които лично е телефонирал с предложение и покана да вземат участие в концерта, освен това публично съобщи и на кои други бивши колеги от „Ку-Ку Бенд“ трябва да телефонира Маестрото. И така по време на разговора между Слави и бенда в ефир, стана ясно, че в „Арена Армеец“ Слави и екип са поканили Деси Добрева, Нели Петкова, която ще долети директно от Англия само за събитието, Лили Йончева, Ники Арабаджиев, Георги Красимиров-Герасим, Нина Николина и още много други, които някога са били част от екипа на

Слави. На всички обаче странно впечатление направи, че Слави изобщо не спомена името на Алекс Раева, която доста дълго време бе част от бенда, а според клюките, които се носят за нея е била и гадже на Дългия.

Дали Слави умишлено не спомена сред гостите, които е поканил за грандиозния концерт, който замисля Алекс Раева, или просто неволно я пропусна, не е ясно. Колегите от hotarena.net обаче коментираха, че най-вероятно той нарочно не я е споменал заради аферата, която са имали преди време и раздялата им след това.