Как да правите пари докато спите?

1
Добави коментар
rikikaka8
rikikaka8

Така значи, работите от 9 до 5, но все пак приходите ви не са достатъчни. Искате да печелите още пари, но не ви остава време. Все пак освен работата трябва да се мисли и за време прекарано със семейството.

Проблемът може да бъде решен по няколко начина без да има нужда да бъдете постоянно на едно място. Това се нарича пасивен приход и може да правите пари и докато спите.

Продажба на продукти онлайн

Лесно е да се създаде онлайн магазин и да се започне процеса по печелене на пари. Също така може да си партнирате с големи компании като Амазон да правят продажбите вместо вас. Продажбата на продукти в аукциони кат Ибей също не е толкова трудно.

Може даже да монетизирате и своите хобита. Подобна възможност дават сайтове като Etsy.com. Така не е нужно даже да сте будни, за да получавате поръчки и плащания.

Създаване на страхотно онлайн съдържание

Със сигурност е възможно да се правят пари докато се пишат блогове в интернет пространството. Също така може да се продуцират и видео клипове в Youtube, което да бъде монетизирано. Разбира се, тук работата се върши докато сте будни, но евентуалните печалби, които правите могат да идват и спейки.

Хората могат да четат твоето съдържание по всяко време и да цъкат на рекламите, които се показват. Може да правите пари използвайки афилиейт маркетинг. Там просто трябва да станете партньори на сайтове или продукти и да поставите техни реклами във вашия сайт.

Поръчайте копирайтинг или изработка на сайт от нас!

Даване под наем

Наемът е един страхотен начин на допълнителни приходи, които може да получавате, ако евентуално притежавате недвижимо имущество било то къщи или земи.

За много хора това е трудно, заради това, че цените са ниски и не се намират много хора, които да се интересуват, но веднъж намерите ли наематели ще става по-добре за вас.

Инвестирайте в международни акции

Представете си, че се събуждате сутрин и виждате, че вашите инвестирани пари са се увеличили. Това е нещо, което може да ви се случи, ако инвестирате средства в международни акции – особено на компании в Европа. През последните години именно много европейски компании показват растеж след икономическата криза, която обзе света през 2008-2009 година.

Благодарение на това, че има доста взаимни фондове, както и множество борсово търгувани фондове прави процеса по инвестиция още по-лесен. Така се избягва процеса по изследване на всяка една отделна компания.

Търговия с валути

Валутният пазар (Forex за по-кратко) е отворен денонощно шест дни в седмицата. И именно така имате възможност да печелите пари докато спите. Буквално! Търговията с валути не е за всеки, това е факт. Често, за да започнете процес по търговия трябва да сте прочели доста материали и да знаете доста неща. Този пазар е доста променлив като те настъпват буквално през минути.

Просто…. спете

Има доказателства, че сънят сам по себе си може да ви помогне косвено за подобряване на финансовото положение. Няма никакво съмнение, че ако спите добре може да подобрите своята креативност и продуктивност. Но факт е, че и ползите от съня са много повече и по-дълбоки. А липсата на сън е свързана с редица заболявания, вариращи от затлъстяване до рак. Така, че добрият сън винаги може да ви помогне било то финансово или не.

Разбира се може да има и други начини за правене на пари без отделянето на много време. Ако се сетите може да споделите в коментарите. Тази статия няма идеята да ви накара да инвестирате в акции или валута, а има за цел да информира читателите за възможности за постигане на пасивни доходи без много действия. Разбира се искам да отбележа, че риск в такива ситуации винаги има. Призовавам ви да внимавате с това, което правите с парите си.