Bvlgari Aqva Divina нов парфюм!

2
Добави коментар
mikanikova
mikanikova

Aqva Divina e най-новият парфюм за жените от Bulgari, чиято премиера бе обявена днес 9 Януари 2015-та. Освен, че е най-новият дамски парфюм за годината той е и първият дамски парфюм който се причислява към линията Aqva, която както знаете е една от най-популярните мъжки линии на модната къща!

Bvlgari Aqva Divina приема и познатата форма на пресечена мида, но с известна доза женственост и стил, флаконът е изграден от бяло стъкло със ефектна запушалка във златист цвят.

Официално Bvlgari Aqva Divina ще бъде представен през February 2015, и беше обявено, че за неговото създаване вдъхновение се е черпило от картината на Ботичели „Раждането на Венера“, за самият аромат бе вметнато че той е много светъл и чувствен.

Композицията на Bvlgari Aqva Divina създадена от Алберто Морилас и тя предава неговото настроение чрез солените морски нотки, акорди на бергамот, с лекият аромат на магнолия и топлотата на дървесина. Самият Алберто Морилас каза, че парфюмът е истински представител на линията и като такъв той поднася по един женствен начин ароматът на средиземноморието!

Рекламно лице на Aqva Divina е моделът Магдалена Фраковиак, а самият аромат може да бъде закупен във флакони от 25, 40 и 60мл, като концентрацията му ще се равнява на Eau de Toilette.

Нотки на Bvlgari Aqva Divina

Връхни: сол, джинджифил и бергамот;
Сърдечни: магнолия и некрарина;
Базови: пчелен восък, кехлибар и дървесни нотки.