Момче си преряза гърлото с парче огледало

11
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Наркозависим младеж се самоуби , като преряза си гърлото с парче от огледало. 23-годишния Асен Милков предприел тази драстична крачка, защото близките му искали да го вкарат в клиника за лечение. Поради дългогодишни проблеми с наркотиците, майката на младежа събрала пари за лечение в София и този петък двамата пристигнали в столицата от родния Шумен. Отседнали в квартирата на сестрата на Асен – Росица, която следвала магистратура тук.  След семейната вечеря  към 20 часа в петък погледали телевизия, а към 22 часа Роси и майка й отишли за малко до спалнята. Останал сам, Асен внезапно изпаднал в истерия и започнал да крещи, че иска да се самоубие.  

Сестра му изтичала веднага в стаята при него и го намерила да прави опити да се удуши със собствената си ризата. Миг след това буйстващия младеж разбил с юмрук голямо огледало наблизо, грабнал парче и си прерязал гърлото с него.  

Пред очите на близките си 23-годишният Асен се свлякъл, давейки се в собствената си кръв. Съседите чули виковете на Роси „Умира, брат ми умира”,  и започнали да й помагат. Когато влязли в квартирата заварили младата жена да натиска раната на шията на брат си със сълзи на очи, докато майката се опитвала да се обади на спешния телефон.  

„Докато дойдат лекарите, момчето си отиде. Сигурно за 5-6 минути издаваше някакви звуци, а след това спря”, разказвасъседка, която се притекла на помощ.

 

Семейството вече е прибрало трупа от моргата, а погребението ще е в Шумен