Конкурси всякакви: Спечели уникален подарък и изненадай своята половинка за Свети Валентин

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 9 февруари 2015

Спечели уникален подарък и изненадай своята половинка. А защо не любимите ти хора от семейството или най-добрият ти приятел!

Направи покупка на стойност над 15 лева от Eлектронен магазин КООП www.cooptrade.bg през периода 13.01-09.02.2015 година и участвай в томболата „Отпразнувай любовта с КООП“!

Може точно ти да си щастливеца, който ще грабне магнитен пъзел във формата на сърце с твоя/ваша снимка!
В томболата се допуска за участие всяко физическо или юридическо лице, което направи  покупка на стойност над 15 лева в електронeн магазин КООП www.cooptrade.bg.

Минималната възраст на физическите лица, които могат да участват в томболата, е 18 навършени години в деня на началото й, съответно 13 януари 2015 г.

В томболата се участва с номера на направената поръчка.

Няма ограничения за брой поръчки, участващи в томболата.

Наградата e магнитен пъзел във формата на сърце с изпратена от печелившия снимка.

Победителят ще бъде определен на случаен принцип на 10 февруари 2015 година с имейл или номер на поръчка, чрез услугата randomwinners.com. Резултатите от тегленето ще бъдат публикувани в раздела „КООП Новости” на сайта www.cooptrade.bg, както и на Facebook страницата на електронен магазин КООП – https://www.facebook.com/ecoopbg

Организаторът ще се свърже с победителя по имейл или телефон в рамките на максимум 5     (пет) работни дни от определянето му. Ако победителят не отговори на изпратения  имейл или телефонно обаждане в рамките на 5 (пет) работни дни, ще се определи друг победител по същия механизъм.