Сензация! „Мис България 2006“ – Славена Вътова ще става ….

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

„Мис България 2006“ – Славена Вътова ще става продуцент!
Колегите от kliuki.bg разкриха, че Славена Вътова е решила рязко да смени посоката. Оказа се, че Вътова вече е решила с какво ще се занимава, след като първото си дете, което вече е на път.

Припомняме, че съвсем наскоро жълтите медии у нас бяха взривени от новината, че „Мис България 2006“ ще става майка. Тогава обаче новината се разпространи на базата на коментари от близки и приятели

Advertisement:

Advertisement:

на миската. Явно сега вече и самата Вътова е потвърдила радостната вест. Както е известно, Славена има връзка от доста време вече с 16-години по-възрастния от нея Юлиян Цолов, за който наскоро се писа, че не е много въодушевен от новината, че ще става татко. Явно това са били само слухове обаче и всъщност двойката е на седмото небе от щастие.

Според запознати, Славена изобщо не се интересувала от това какво коментират за нея и гаджето ѝ, за

който е известно, че е лежал 4 години в затвора в Ню Йорк. Дори вече обмисляли датата на сватбата, която ще се състои това лято, а гостите ще бъдат само най-най-близките на Славена и Юлиян приятели и роднини. Що се отнася до бъдещето на Вътова, самата тя е коментирала, че напоследък страшно много я влече телевизията и по-точно продуцентската работа. Именно за това е решила, след като роди и детето ѝ малко поотрасне, да се захване именно с тази работа.