Модерните екипи на 2014, продавани от fashionchoice.bg

3
Добави коментар
fashionchoice.bg
fashionchoice.bg

Ще се опитаме да направим кратка извадка за най-харесваните и продавани спортни комплекти в онлайн магазин за дрехи Fashionchoice.bg
Според сезона можем да разделим екипите на пролетно-летни или екипи за преходните сезони, изцяло летни и есенно-зимни. Тук комбинациите от екипи с две части са различни. Предлагаме екипи с дълго долнище, като горната част е с къс или дълъг ръкав. Разбира се, за летните жеги имаме екипи с 3/4 панталони, 7/8 клинове, или много къси шортички в комплект с блузка с къс ръкав, потниче или дори бюстие.

Материите при дамските екипи варират от леки, дишащи памучни с еластан, рипс, смес от памук, полиестер и еластан, до по-плътни памучни материи, или подходящи за зимата хавлиени и ватирани.

Кройките на спортните екипи са различни – от спортно елегантни, до по-лежерни и свободно падащи като това се дължи най-вече на кройката на долнищата. Елегантно долнище по крака или лек потур. При горната част можем да забележим ефектно оформление под форма на различни големини яка, качулка, големи джобове при плътните модели. Ефектно оформен полуизрязан гръб с кокетни връзки.

Цветовете са разнообразни. Онлайн магазин за дрехи FASHION CHOICE предостави на своите клиенти за 2014 г. избор от дамски комплекти в бяло, шампанско, светло сиво, тъмносиво, черно, тъмносиньо, синьо, петрол, мента, тютюн, корал, циклама и др. Голяма част от продаваните екипи бяха българско производство.

Щампите бяха разнообразни. Като моден тренд на изминалата 2014 г. си остават анимационните герои. Мики и Мини маус и техния приятел Доналд, Бамби, а също и Hello Kitty. Впредвид че много майки разхождат децата си по детски площадки и паркове облечени с екипите, носещи лика на познати и обичани герои още от нашето детство са удачни и приемливи.
Продаваха се също и екипи с щампи на Ballenciaga, различни стилизирани черепи, NL, английското знаме, различни текстови послания и др.
Голяма част от дамските екипи бяха изчистени и без допълнителни лога и щампи. Акцент при тях бяха шушляковите материи, промазания плат, имитация на кожа или лентите с цветни мотиви.
Номерацията за изминалата година се движеше в стандартните дамски размери от S до XL. Намираха се също и размери XS и 2XL.
Вижте тук актуалните предложения за дамски екипи.
От новата 2015 г. започна зареждане на дамски екипи за макси дами, които носят размери 3XL, 4XL, 5XL.
Вижте новите макси модели тук
Дали Мики и приятели ще продължават да бъдат предпочитани при избора на дамски екип – това ще очакваме да разберем от Вас, нашите нови и редовни клиенти

Приятно пазаруване в онлайн магазин за дрехи FASHION CHOICE  – Вашият моден избор!