Купувай си дрехи и аксесоари според зодията [част първа] | Teenproblem.net

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Всеки човек си има личен вкус и това ясно си личи по неговата визия и нещата, които харесва. Оказва се, че и зодиите имат пръст в тази работа. Виж какви дрехи най-много ти отиват според зодиакалния ти знак:

 

Овен – представителите на тази зодия обичат свободно падащите дрехи. Те предпочитат дрехите им да могат да се съчетават, т.е да са подходящи както за официални, така и за неофициални събития. Дори овните да са облекли нещо спортно, те знаят какъв аксесоар да си сложат, за да му придадат по-елегантно излъчване.

 

 

Телец – телците не си падат по най-модерните дрехи, те залагат на класическите линии, които се съчетават лесно. Също така предпочитат целите комплекти, за да не им се налага да се чудят коя дреха с какво си отива. Деловият стил определено им отива.

 

Близнаци – представителите на тази зодия обичат да изненадват хората около себе си със странните си дрехи. За тях е нормално да съчетаят делови дрехи със странни аксесоари, които биха седели по-добре на друга дреха. Те обичат да носят спортни дрехи, изискани бижута и дизайнерски тоалети.

 

Рак – като цяло раците не обичат да ходят по магазините и да си купуват дрешки. Когато обаче им предстои нещо важно, те са готови да отделят няколко дни, за да подготвят тоалета си. Представителите на тази зодия предпочитат строгите линии и умерените цветове. Често се обличат безлично, затова е добре да освежават визията си с атрактивен аксесоар.

 

Лъв – лъвовете имат огромно его и искат винаги хората да им се възхищават. Те залагат на скъпите и ефектни дрехи, но се стараят да не прекаляват с екстравагантността. Харесват дрехи, които са в черно или златисто.

 

Дева – девите имат много добър вкус и определено знаят как да съчетават дрехите и аксесоарите си. Те обожават да ходят на шопинг и могат да отделят часове на това занимание. Имат много дрехи и често им отнема много време, за да решат какво да си облекат. Белият цвят им отива изключително много.