Коледна и светлинна украса

1
Добави коментар
eurosim
eurosim

Коледна и светлинна украса

12.02.2015 by eventman Leave a Comment

Фирма Никели–Агенция за събитиен мениджмънт изпълнявани поръчки за монтаж  на големи търговски обекти и центрове, магазини, хотели и ресторанти, частни лица.Ние може да ви предложим  безплатна 3D визуализация на интериорно или светлинно екстериорно решение.

Можем да ви предложим цялостна коледна декорация която включва интериорни проекти със  светлинни завеси и светещи гирлянди, украсени елхи,  обикновени цветни  гирлянди ,

Можем да ви доставим живо растящи  и изкуствени елхи до 15 м.

Партньорството ни с вносители и производители от България и чужбина на светлинни  украси и декори доказва професионално отношение към всеки клиент.

При закупени от нас продукти и направени от нас дълготрайни декораторски решения компанията предлага гаранция и безплатно гаранционно техническо обслужване Някой продукти имат гаранция  за 3 последователни сезона, при извършен от наш екип монтаж, демонтаж и правилна експлоатация и съхранение.

Ценовата листа и оригинални предложения за Коледа 2015  се предоставя при запитване.

Предлагаме интериорни декорация  и външна светлинна украса за вашите събития – фирмени партита, търговски обекти,офиси, украса на сгради и фасади.

* Имайте предвид, че срока за доставка и монтаж е по-дълъг  за коледни аксесоари и артикули, които са внос от чужбина,  както и на по-големи поръчки .