Конкурси всякакви: Спечелете 3 СПА уикенда и всеки ден козметичен комплект от Schwarzkopf

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 26 февруари 2015

Участващи продукти в промоцията:

Всички продукти с марка Schauma, Gliss, Taft, Palette, Perfect Mousse, Nectra Color, Fa и Vаdemecum. В промоцията участват всички налични в магазинната мрежа опаковки и категории на марките.

Наградите ще бъдат:

– 43 козметични комплекта. Всеки комплект съдържа 1бр. шампоан Schauma 250 ml, 1 бр. дезодорант Fa 150 ml, 1 бр. душ гел Fa 250 ml и 1 бр. козметичен несесер.

– 3 ваучера за SPA уикенд, всеки на стойност 500 лв. и покрива всички разходи, свързани с организирано туристическо пътуване. Ваучерът е валиден от 10.04.2015 до 27.02.2016 г. Не се допуска замяна с паричната равностойност на ваучера.
Всеки един участник, който е спечелил ваучер за SPA уикенд, може да избере произволен хотел за почивка, на територията на България. Настраняването в хотела и организацията по престоя се координира допълнително с туристическа агенция „Алфатур” АД. Ваучерът се ползва само еднократно, за едно пътуване и се ползва за цялостно туристическо пътуване, т.е. не може да се ползва само за закупуване на транспортни услуги, само за нощувка и т.н.

Не се допуска използването на ваучера с друга туристическа агенция. Ваучерът покрива разходи за настаняване и SPA процедури в размер до 500.00 лева (пет стотин лева и 00 ст.). Ако тези услуги надвишават стойността на ваучера – печелишия доплаща разликата в разликата в стойността. Ако разходите за цялостното организирано туристическо пътуване, в избран от печелившия хотел, са по-малко от стойността на ваучера – разликата не подлежи на възстановяване в паричната й себестойност.

Всеки потребител, желаещ да участва в промоцията, закупува произволна комбинация от участващите продукти, посочени по-горе, на стойност не по-ниска от 5 (пет) лева. След което потребителят заявява участие чрез регистрация на специално разработено приложение в социалната мрежа Facebook

Всеки един потребител трябва да се регистрира чрез своите имена, e-mail, телефон и адрес, или чрез своя личен профил в социалната мрежа Facebook. След осъществяване на регистрация и вход, всеки един потребител има възможност за въвеждане на кода от касовата бележка, с която си е закупил участващите в промоцията продукти и възможност за прикачване на снимка.

След успешна регистрация и добавяне на касова бележка, изпратената снимка участва в конкурс. В конкурса участват всички изпратени снимки от потребители за срока на промоцията.

Всички потребители, които са се регистрирали в приложението може да гласуват за изпратените снимки. Всеки един потребител може да гласува само по веднъж за една снимка.

Всеки един потребител може да участва неограничен брой пъти в Промоцията, като регистрира касова бележка и снимка. Допуска се участие на една касова бележка с една снимка. Всяка регистрирана касова бележка със снимка участва самостоятелно в гласуването.

Участникът е длъжен да пази касовата бележка от закупуването на участващите в промоцията продукти, която ще му бъде изискана при получаване на наградата.

Всеки един потребител, за да участва в томболата за разпределяне на 43 козметични комплекта, трябва да е регистрирал поне една касова бележка и снимка, с участващите в промоцията продукти за минимум 5.00 лева (пет лева).

Всеки един потребител, за да участва в разпределянето на 3 SPA уикенд пакета, трябва да бъде в първите 10 участника, които ще съберат най-много гласове за своите снимки.

Тегленето на наградите ще се осъществи по следните начин:

– 43 козметични комплекта ще се теглят на случаен принцип, осигуряващ равен шанс за печалба на всички участници през целия период на промоцията. Всеки ден, в 00:01 часа се теглят по един брой козметичен комплект, измежду всички участници, регистрирали своите касови бележки и снимки до 23:59:59 часа на предходният ден. В дневната томбола участват всички играчи, които са се регистрирали до момента на теглене на наградите. Победители се обявяват в между 11:00 и 13:00 часа, в деня в който са изтеглени.

– 3 SPA уикенд пакета се теглят в 23:59:59 на 26.02.2015г. и се обявяват в 12:00 часа на 27.02.2015г.. В тегленето участват десетте участници, събрали най-много гласове за снимките си. Ако даден участник е качил повече от една снимка и повече от една негова снимка е събрала най-много гласове, то той може да спечели само 1 ваучер за SPA уикенд.

Представител на Хенкел, в рамките на една календарна седмица ще се свърже лично с всеки от спечелилите участници, за предоставяне на точен адрес за получаване на наградите, както и за уточняване на времето и начина на връчване на наградата от служител на куриерска фирма.