Екзотична екскурзия до Виетнам, Камбоджа и Тайланд

3
Добави коментар
dstoursvarna
dstoursvarna

Екзотична екскурзия до Виетнам, Камбоджа и Тайланд 

 

Екзотично пътуване до Азия: посещение на Виетнам, Камбоджа и Тайланд с полет от София: 11/03/2015 – 22/03/2015г.

 

Програма на пътуването:

 

1 ДЕН: 11/03- Полет от София за Ханой през Доха.

 

2 ДЕН: 12/03- Пристигане в Ханой, столицата на Виетнам; трансфер от летището и сититур на града. Вечеря в ресторанта Cau Goу/ или подобен.

 

3 ДЕН: 13/03- Круиз до острова Халонг с традиционна дървена лодка и обяд.  След обяд  прибиране в Ханой и нощувка в хотела. 

 

4 ДЕН: 14/03- Полет от Ханой до Хюе: разходка с лодка по Парфюмената река и обиколка на най-известните исторически забележителности и паметници на културата: гробницата на император Minh Mang, стария Императорски град  със своите дворци, кули религиозни храмове и цветни градини. Нощувка в Хюе.

 

5 ДЕН: 15/03- Посещение на курортното градче Хой Ан и пешеходна обиколка на най-и красивите и места и забележителности: закритият мост, Китайсйата пагода, една от известните работилници за фенери, традиционни къщи и др. Вечерта нощувка в Хой Ан. 

 

6 ДЕН: 16/03- Преди обяд разходка с традиционна лодка из залива и посещение на местни села в околността. След обяд- свободно време за почивка и плаж, нощувка.

 

7 ДЕН: 17/03- Трансфер към летището Дананг и разглеждане на Мраморните планини по пътя.  Полет до Сайгон и обиколка на най- посещаваните места там: Двореца на обединението; Пагодата на нефритения Император; Катедралата Notre Dame, градският съвет, пощата, старата опера и пазара Ben Thanh. Вечерта нощувка в Сайгон.

 

8 ДЕН: 18/03-  Екскурзия до Ben Tre с лодка по река Меконг. Следва трансфер до летището и полет до Камбоджа. Настаняване в хотела в Сием Реап и нощувка.

 

9 ДЕН: 19/03- Посещение на най- големият и известен храм в страната Анкор Ват. Следват храмовете Bayon, Baphoun, Phimean Akas, The Royal Enclosure, терасата на слоновете, Leper King и обяд. Нощувка в хотела. 

 

10 ДЕН: 20/03- Трансфер до летището и полет за Тайланд. Настаняване в хотела в Бангкок. След обяд разходка с лодка по каналите на града. Почивка в хотела и нощувка.

 

11 ДЕН: 21/03- Сити тур на Бангкок: посещение на Гигантската люлка, Лак Муанг, парка Саранором, Големия дворец и др. Почивка в хотела и нощувка.

 

12 ДЕН: 22/03- Целодневна екскурзия извън столицата на Тайланд Бангкок: неповторимият ЖП Пазар, Мемориалния парк Крал Рама, плуващия пазар Ампава и храмовете в околността. Обяд и прибиране в хотела. Трансфер за летището след кратка почивка.

 

 

Посочената цена от 2566 евро е на човек, настанен в двойна стая в хотел 4 звезди и е валидна за ранни записвания до 20/01/2015г. Редовната цена на екскурзията след тази дата е 2666 евро. За резервации и допълнителни въпроси, свържете се с офисите ни във Варна и Бургас! 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 

• Самолетни билети София – Доха – Ханой и Бангкок – Доха – София с Катарските авиолинии с всички такси

• Самолетни билети за полетите в Азия: Ханой – Дананг, Дананг- Сайгон, Сайгон-Сиам Рип, Сиам Рип- Банкок с всички такси

• 6 нощувки във Виетнам, 2 нощувки в Камбодж и 3 нощувки в Тайланд в хотели 4* със закуска

• 6 вечери във Виетнам, 1 обяд на круизния кораб в залива Халонг, 1 обяд в Сиам Рип, 1 обяд в Банкок

• Входни такси за туристическите обекти, включени в програмата

• Всички трансфери по програмата с климатизиран транспорт

• Екскурзоводско обслужване на английски и български език във Виетнам, Камбоджа и Тайланд и водач от агенцията при минимум 10 туристи.

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 

• Доплащане за настаняване в единична стая- 539 евро (по желание)

• Лични разходи, неупоменати в програмата услуги 

• Туристически визи за Виетнам, Камбоджа и Тайланд 

 

За да отидете на тази екзотична екскурзия са Ви необходими международен паспорт и туристически визи за Виетнам (80$), Камбоджа (30$) и Тайланд (30Е). Документи, които са Ви необходими за издаването на всяка от тях: международен паспорт и копие на паспорта, валиден минимум 6 месеца след датата на завръщане; копие от лична карта; формуляр – молба за издаване на входно – изходна виза; 1 снимка паспортен формат; такса.

 

Бангкок: градът на Ангелите  е космополитен град, в който зад високите небостъргачи ще откриете тайнствени храмове. Най- известният от тях е Ват Тримитр- харама на Златния Буда със неговата триметрова статуя от злато, тежаща пет тона и половина.

 

Ханой е столицата Виетнам. Градът е очарователна смесица от красиви паркове и градини, и архитектурни и исторически забележителности. 

 

Мнение на турагента: Екзотичната екскурзия до Виетнам е чудесен вариант за посещение и разглеждане на Тайланд и Камбоджа. Тропическата почивка, която ще си подарите ще Ви зареди със незабравими спомени. Хотелите и маршрутите по програмата са проверени и добре подбрани като съотношение цена – качество. Не пропускайте да опитате неповторимата екзотична азиатска кухня. 

 

 

Полезни връзки:
Екскурзии  | Самолетни билети | Чартъри от Варна и Бургас | Туристически услуги