Заловената групировка за мокри поръчки готвела нападение срещу Кубрат Пулев

1
Добави коментар
Hashtag-bg
Hashtag-bg

16
Януари
2015 07:50

Групата за мокри поръчки, която бе задържана при акция на специализираната прокуратура, е готвела отмъщение срещу боксьора Кубрат Пулев, предаде „Преса“.

Преди време Пулев се спречкал в дискотека с единия от тарторите – Мартин Георгиев – Джито. Мартин, който бил много отмъстителен, започнал да уговаря свои приятели да причакат боксьора с метални пръти и да му счупят краката. Те обаче не успели да изпълнят черния си план.

Групировката, която се оглавявала от Мартин и майка му Мила Георгиева, действала от 2012 година. В нея членували бившият съпруг на Мила – Михаил Георгиев, доведеният й брат Максим Кулишев и родният й брат Ангел Ангелов, съобщи вчера Даниела Попова, шеф на Апелативната специализирана прокуратура. 

„От вас научавам, че синът ми е арестуван“, така бившият шеф на Агенция „Митници“ Христо Кулишев, който е бил женен за майката на Мила до 1981 г., отговори на запитването на изданието за задържането на Максим при акцията на полицията в сряда. Той обясни, че след като провери в прокуратурата, ще може да коментира темата, тъй като не знае повече подробности.

Автор: Хаштаг-BG