Конкурси всякакви: Спечелете 600 лаптопа, 3000 раници и 7600 одеяла за пикник от Milka

3
Добави коментар
pgp

Краен срок – 31 март 2015

Разчупи зимата с нежни срещи и спечели 600 лаптопа, 3000 раници и 7600 одеяла за пикник от Milka

Период на играта: от 01.02.2015 г. до 31.03.2015 г.

Продукти участващи в промоцията – всички продукти на Milka с промоционален стикер на тях за промоцията в периода й от – 01.02.2015 г. до 31.03.2015 г.

Награди и механизъм:

Закупете Milka продукти с промоционален стикер. На вътрешната страна на промоционалния стикер е отпечатан 9 – символен код.

Регистрирайте кода на едно от посочените места:
a. www.milka.bg
b. www.facebook.com/milka.bg
c. Като изпратите SMS с промоционалния код на номер 1080*
*Цената на един SMS е 0.30 лв. с включен ДДС  за абонатите на Мобилтел и VIVACOM и 0.29 лв. с включен ДДС за абонати на Telenor.
Общият брой предвидени награди са както следва:
* 7800 Milka пикник одеяла – шанс за спечелване чрез регистрация на 1 код;
* 3000 Milka раници – шанс за спечелване чрез регистрация на 2 кода;
* 600 лаптопа HP „Stream“ 11 (Спецификации: 11.6-инчов (29.5см.) екран, Windows 8.1 64 Intel® Celeron® N2840, 2 GB SDRAM и твърд диск 32GB) – шанс за спечелване чрез регистрация на 5 кода

Тегленето на награди ще се извършва всеки ден на произволен принцип, по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, на база регистрации в промоцията.

Участниците разбират дали печелят веднага след регистрацията на необходимия брой кодове за всяка награда.

С един SMS може да бъде регистриран само един код. За един код може да бъде изпратен само един SMS.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият телефонен номер. Участникът трябва да изпраща кодове чрез SMS от един и същ мобилен номер и/или да регистрира всеки код, въвеждайки  същия телефонен номер на www.milka.bg.

* Един участник може да регистрира максимум 15 кода на денонощие. Всеки пореден опит ще бъде считан, като невалидна регистрация.

* Един участник може да спечели само по един брой награда от вид.

* При печалба на определена награда, кодовете, с които е спечелена не важат при участие за по-голяма награда. (Например: Ако при регистрация на 2 кода сте спечелили Milka раница, за да играете за спечелване на лаптоп, трябва да регистрирате нови 5 уникални кода)!

Печелившите участници регистрирали кодoвете си със SMS ще бъдат известени чрез обратен SMS и ще им бъде предоставен телефон за връзка, на който в 10-дневен срок могат да заявят адрес за получаване на наградата. Печелившите участници регистрирали кодовете си чрез интернет (www.milka.bg. или www.facebook.com/milka.bg) ще бъдат известени веднага след регистрацията чрез допълнителен екран, на който ще трябва да попълнят валидни данни за доставка на наградата. След попълване на данните за доставка, печелившия ще получи безплатен SMS с потвърждение за успешна регистрация. В случай, че не попълни данни за доставка, печелившият ще получи в срок от един ден напомнящо съобщение на електорнната си поща посочена при регистрация с линк за попълване на въпросните данни.  Непотърсени награди в определения срок, няма да бъдат раздавани на печелившите!

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 50 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелилите. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата. При получаване на наградата се подписва приемо-предавателен протокол между куриера и получателят на наградата.

Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност и предоставени на куриера опаковки с печеливши промоционални кодове!

ОРГАНИЗАТОРЪТ НЯМА ДА ВРЪЧВА НАГРАДИ НА УЧАСТНИЦИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПРЕДСТАВЯТ ОПАКОВКИТЕ С ПЕЧЕЛИВШИ КОДОВЕ!