Калина Паскалева с ново завоевание! Няма да повярвате с кой …

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Калина Паскалева с ново завоевание! Няма да повярвате с кой се захвана сега!
Колегите от skandalno.net разкриха, че авторката на скандалната книга „Дневниците на една ку*ва“ има ново завоевание и това не е кой да е известен мъж у нас, а самият рапър Wosh MC. Очевидно бившото гадже на Радина Кърджилова и Луиза Григорова е успяло да впечатли по някакъв начин скандалната писателка, която от скоро се подвизава и като репортерка в „Папараци“. 

Близки приятели на Wosh MC обаче не доумяват как той си е паднал по жена като Калина Паскалева, тъй като още по време на участието си в

Advertisement:

Advertisement:

„Биг Брадър“ той коментира, че изобщо не си пада по жени от типа на Елена Кучкова и Паскалева-превземки. Тогава той разкри, че идеала му за жена е Ива Екимова и, ако тя не е била обвързана би се пробвал да я съблазнява. Защо обаче вместо да се захване с улегнала жена с характер като на Екимова, се захвана с Паскалева не е много ясно.

Според слуховете, Калина и рапъра са си обърнали повече внимание, след като се засекли на щур купон. Именно там двамата започнали да си говорят повече, а ако вярваме на клюките, които се носят, двамата са стигнали и до леглото. Дали това е вярно

и случило ли се е нещо между тях тогава обаче не се знае.

Междувременно из медиите се заговори, че скандалната писателка и репортерка отскоро пак се е заяла с Албена Вулева, а освен това е отправила и остри критики към Мис Силикон 2013- Джулиана Гани, която наскоро издаде стихосбирка. Според Паскалева, Джулиана не можело да пише такива неща, защото е миска, но не се замисля, че по този начин Калина обижда и себе си, защото и тя е с доста близък до Гани статут. За сега обаче, Джулиана е коментирала, че няма да пада до нивото на Паскалева и няма да отвърне на нападките ѝ по неин адрес.