Моника Валериева стана „Секссимвол на годината“ видяна 2867 коментари 1

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Моника Валериева, обявена като най-добрата приятелка на Андреа и най-големият враг на Николета Лозанова, стана Секссимвол на годината с цели 314 гласа от гласувалите във Фейсбук.

Спряганата за любовница на Валери Божинов моделка се появи на церемонията под ръка с бившия съпруг на Емануела – Никола.

С цели два приза си тръгна Албена Вулева – „Най-скандален секссимвол“ и „Най-секси риалити звезда“, пише blitz.bg

Носителката на титлата Мис Силикон 2014 Габриела Иванова е „Еротичен Секссимвол“. След като се задържа цели четири седмици на първото място в Топ 50 на телевизия „Планета“ Яница стана „Музикален Секссимвол“ на годината. Най-красивата танцьорка на Бабилон Гери Тилева пък е „Секссимвол Блондинка“.

Най-сексапилната майка, според гласувалите във Фейсбук е Мари Вачева, която не успя да се прибере от Виена, за да си вземе наградата, но пък Моника Валериева обеща лично да й я връчи.

* Джулиана Гани

Тв водещата и поетеса Джулиана Гани е „Най-секси тв лице“. Тя бе придружена от приятеля си Роман.

„Секссимвол Топлес“ стана Силвия Юрукова. Най-секси носителка на титлата Мис е новата „Мис София“ Цветина Димитрова. Най-секси моден дебют отиде при Мария Лорена, а Секссимвол модел стана Мартина Узунова. Водещата на церемонията Анна-Мария Чернева пък получи приз и за „Секссимвол актриса“.

.

Четете още: Албена Вулева вдига сватба!

* Моника Валериева