Лечение на акне на лице чрез фототерапия!

1
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

Чиста и здрава кожа за лицето Ви от Център за красота Милано! Без акне, комедони и белези! 

Порцеланова красота! Здрава кожа и перфектен равномерен тен! Без петна, без белези, без комедони! Доверете се на професионализма! Кажете сбогом на акнето!

 

Офертата включва:

Процедура за лечение на акне на цяло лице чрез фототерапия с PTF технология на промоционална цена от 14.99 лв.

Процедурата се извършва посредством козметичен апарат от най-ново поколение, работещ с PTF технология, осигуряващ безопасно и безболезнено лечение на акне. 

PTF е най-новата технология за фототерапия, която се препоръчва в съвременните международни медицински и естетични индустрии. Технологията използва светлинна и топлинна енергия, която действа избирателно върху проблемната кожа, без да я уврежда, с цел постигне на максимална ефикасност при: епилация, подмладяване на кожата, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри. Когато действа върху кожата, PTF светлината се абсорбира от нея и води до произвеждане нови клетки, колагена  синтезира протеини подпомагащи кръвообращението и метаболизма. В резултат на всичко това кожата подобрява своята резистентност и имунитет, бръчките намаляват а порите налицето се свиват. PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологии. Тя дава по-добри резултати и осигурява безопасно третиране на различни кожни проблеми, без болка и нежелани ефекти.

 

Не се допускат извършване на процедури при:

Оперирани от рак и от сърце.

Хора с проблеми и операции свързани със щитовидната жлеза.

Бременни жени и кърмачки.

Епилептици.

Некомпресиран диабет и хипертония.

Курс на лечение:

За да бъде ефективно лечението е необходимо да бъдат направени  около 10 процедури. Процедурите се извършват през интевал от 3 до 7 дни за зони с възпалено акне или от 7 до 10 дни за невъзпалени зони.

 

Процедурата е неефективна при третиране на: Хормонално акне; Хора приемащи хормонални таблетки; При жени, по време на месечния им цикъл.

 

Изисквания:

Не се допуска излагане на слънце и солариум веднага след процедурата. 

7 дни преди и след процедура е задължително върху изложените на слънчева светлина участъци от кожата да бъде нанасян крем със слънцезащитен фактор (30+).

Реклама

 

Категория: Красота и Здраве

Град: София

Информация за Център за красота Милано

В Център за красота Милано ще получите отлична грижа за Вашия външен вид с най-новите технологии и продукти в областта на козметиката, фризьорството и маникюра.

 

Можете да се възползвате от широка гама услуги – фризьорски услуги, козметчни процедури за лице, терапии за коса и лице, масажи на лице и гръб, маникюр, ноктопластика, колa маска, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри чрез фототерапия, фотоподмладяване, фотоепилация, кавитация и лимфодренажен масаж, йонна детоксикация и др.

 

Центърът разполага с най-модерната професионална апаратура за кавитация и лимфодренажен масаж, както и последно поколение апарат за фотоепилация и фототерапия чрез PTF технология. PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологии. Тя дава по-добри ефекти и осигурява безопасно третиране на различни кожни проблеми, като отстранява болката и опасностите.

 

В областта на фризьорството, маникюра и козметиката Център за красота Милано, залага на качеството на професионалните продукти на Keune, Matrix, Alfaparf Milano,  CHI, Orly, Glory.

 

Доверете се на професионализма!