Скандал! Константин побесня! Изригна пред медиите заради …

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Константин побесня! Изригна пред медиите заради слуховете, че ще се развежда!
Фолк певеца Константин буквално побесня и изригна в медиите, след като наскоро се появи слухът, че с Надя ще се развеждат, писаха колегите от razkritia.com. Самият певец сподели, че с жена му са страшно оптимистични хора и подминават клюките, които се пишат за тях с лека ръка, защото са свикнали до болка с тях. Новината, че ще се развеждат обаче направо го вбесила и той проговори открито.

Супер успешният чалга изпълнител

Advertisement:

Advertisement:

коментира, че по принцип не обръща внимание на слуховете, които се носят за него и любимата му. Заради клюката, че ще се развежда обаче той се обърна към всички свои недоброжелатели и ги призова да спрат да пускат подобна лъжлива информация, защото е най-малкото грозно. Нека си припомним само, че наскоро в медиите се появи информация, че Коцето и Надя са пред развод заради разхайтеното поведение на Коцето и постоянните му изневери. В тези слухове обаче нямало нищо вярно и самият певец оповести публично, че

с Надя са по-щастливи от всякога и нямат ни най-малко намерение някога да се разделят.

Коцето обясни още, че обича жена си и дъщеря си повече от всичко. Съжалява обаче, че обществото ни явно е така настроено, че като види някое щастливо семейство да си мисли, че или си изневеряват, или лъжат за пред хората, че са щастливи, а всъщност не са. Сам за себе си, обаче, Константин е категоричен, че с жена му са в прекрасни отношения, не си изневеряват и нямат никакво намерение да се разделят или развеждат дори за седмица.