Създай собствена мобилна игра с Adventure Time Game Wizard

14
Добави коментар
wweb
wweb

Няма как да не сте попадали на американския анимационен сериал „Време за приключения“ (Adventure Time) по Cartoon Network. Той се отличава с изключително богата, но сюреалистична графика и интригуващи сюжетни развръзки. С други думи, анимацията отключва въображението и творческия потенциал на подрастващите.

Подобно е предназначението на новото приложение Adventure Time Game Wizard, което позволява на потребители от всички възрасти да поиграят на собственоръчно нарисувани нива, с помощта на лист хартия и iPhone. 

Точно така, с Adventure Time Game Wizard играчът сам проектира нивата върху празен лист, след което ги сканира в телефона. Начертаната на ръка платформа се трансформира в дигитален вариант. Освен очертанията на игралното поле, можем да начертаем и допълнителни символи, като например монети.

В действителност, колкото нива създадете, толкова дълго ще играете. Разработчиците на играта обаче предлагат още по-страхотна възможност – като споделите работата си с други хора, или играете на техните платформи.

Приложението Adventure Time Game Wizard е оплтимизирано за iPhone, iPad и iPod touch. Може да си го изтеглите от App Store срещу 4,99 €.

Вижте също: Създай собствен рингтон с Garageband в iPhone.