Хайлайфа също купува на промоции онлайн – по информация от магазина за дрехи и обувки KAPERE.com

1
Добави коментар
joy88
joy88

kapere

Нашумелият преди няколко години онлайн магазаин за дрехи, обувки и чанти, започна да става популярен сред хайлайф средите в столицата.
Стоките в магазина са качествени и на доста изгодни цени, като на прмомоции могат да се открият наистина много атрактивни предложения. Явно хайлайф средите започват да обмислят покупките си и от гледна точка спестяването на разходи.
Интересното е, че някои от известните личности пазаруват директно от онлайн магазина. Някои от звездите пазаруват от името на съпрузите си, но това също не остава небелязано.
Много поръчки последно време са с адреси в Драгалевци, Бояна и т.н., което навява на мисълта, че и много други успешни столичани пазаруват онлайн.
Прави впечатление, че популярните личности купуват качествени немски обувки и интересни модели италиански дамски дрехи. Интересното е, че по-богатите и известни наши сънародници, също доста активно пазаруват стоки на промоции онлайн.
Предвид пълната конфиденциалност и кодиране на данните за поръчките, не можахме да измъкнем информация за известни имена пазаруващи намалени стоки онлайн.
Явно намаляването на разходите, спестяването на време и удобството на онлайн пазаруването надделяват и за известните българи.
Разбира се основна част от пазаруващите онлайн са млади и интелигентни хора, които знаят, че онлайн могат да намерят много по-изгодни предложения за дрехи и обувки. Ясно е, че за това има много съществена предпоставка, а именно, че онлайн магазина има много по-ниски разходи, което му позволява да предложи и много по-ниски цени и по-атрактивни промоции за предлаганите продукти.

Вижте повече