ДАМСКИТЕ ОБУВКИ – ВИНАГИ ЕЛЕГАНТНИ

1
Добави коментар
joy88
joy88

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Днес на пазара разнообразието от модели на дамски обувки е толкова голямо, че наистина е трудно те да се класифицират по какъвто и да било начин.

Единствено когато заговорим за класически дамски обувки, се ориентираме без никакъв проблем. При това няма жена, която да не притежава поне един чифт от тях, защото несъмнено си остават винаги актуални елегантни дамски обувки.

Всички семпли обувки са класически. Едноцветните модели дамски обувки се комбинират много лесно с тоалета и с останалите аксесоари и позволяват да се носят по всякакви поводи.

Черните вечерни дамски обувки си остават вечната класика в модния свят. От една страна те са строго официални, от друга са изящни и са незаменима част от официалните облекла. Основният дизайн при тези обувки е висок и тънък ток, затворени, отворени при пръстите или отворени при петата. Винаги трябва да са изработени само от един материал. Тяхната роля е както да подчертават тоалета, така и да издължават силуета и да придават изисканост на тялото.

Дамските обувки, чиито токчета са по- ежедневни, но са едноцветни и затворени в повечето случаи, също се причисляват към класическите модели. Този вид обувки подхожда чудесно на дневните тоалети- поли, костюми, дънки и др. Те са идеалните елегантни обувки за забързаното ежедневие, за работа в офис, за кафе след работа. Ако не се чувствате комфортно на висок ток, може да изберете обувки със среден ток или с малка платформа.

Към класическите модели се причисляват и елегантните дамски сандали с по- тънки каишки. Те са много удобни за топлите дни през летния сезон. Също и обувките тип балеринки, които този сезон са актуални. И не на последно място класическите мокасини и кецове, които може да се носят почти целогодишно.

Ако притежаваме всички тези обувки, можем да бъдем спокойни, защото колкото и да се мени модата, с тях винаги ще бъдем актуални, стилни и елегантни.