Тенденции при булчинските рокли през пролетта на 2015 година – Мода и красота

5
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Всеки нов сватбен сезон ни предлага поредица от нови вълнуващи, модни тенденции – от комбинацията на платовете до интересни декорации и модни измислици. Предстоящите пролетни акценти няма да отстъпят по-назад и дори ще ни изненадат с пълна шепа новости при формите на деколтетата, mix and match роклите, цветовете и игривите аксесоари. Модните ревюта създават трескаво вълнение за това, какво предстои в света на булките. 

През следващата година роклите ще изглеждат по-леки и по-ефирни, от когато и да било, благодарение на прохладни платове и по-свободни силуети. Дори дизайнери като Вера Уанг имат по лек подход този сезон.

Можем да наречем пролетта на 2015 сезонът на противоположностите. Много актуални ще бъдат булчинските рокли с изключително изчистени линии. Без декорации и без елементи. Това е идеалната модна тенденция, за булки, които искат преди всичко да се чувстват удобно.

Ултра драматични деколтета

Търсите нещо по-уникално от деколте без презрамки или с форма на сърце? Тогава това е вашият сезон! Високите до врата деколтета, както и тези с дълбоко V-образно изрязване са наравно застъпени в колекциите на големите дизайнери. Така, че изборът е ваш!

Тази година забелязваме повече булчински рокли в off-the-shoulders стил, от когато и да било и изобщо не сме очудени: те са едновременно секси и романтични, но преди всичко изключително подчертават раменете!

Кой казва, че на сватбата ви трябва да сте облечена в бяло? През пролетта на 2015 дъгата от цветове при булчинските рокли включва много неочаквани предложения – от нежно синьо, през сребристо лилаво, чак до ментово зелено. В новата колекция на Cymbeline тази тенденция е силно застъпена, като цветовете стигат дори до ярко червено.

Няма две мнения, че всяка булка иска да изглежда точно толкова зашеметяващо отзад, колкото и отпред. За предстоящия сезон гърбовете на булчинските рокли са повече от съблазнителни, дори бихме казали колоритни. Наистина са “уау”! Покрити са с тюл в цвета на кожата, декориран с мъниста или изящна дантела, или изцяло голи.

Следващо ниво пола от тюл

Традиционната пола от тюл през пролетта на 2015 година ще заживее нов живот. Независимо дали предпочитате нещо в стил Кари Брадшоу или нещо по-нестандартно като пола от множество каскадно подредени волани (които са така трудни за изработка), бъдете сигурни, че ще сте изключително модерни.

Защо да имате само една сватбена рокля? Можете да имате поне три в една! Къса изчистена рокля, а защо не изцяло покрита с френска дантела. Дълга пола от матов сатен, или от тюл. А може и дълга отпред къса отзад, с дантела или без. Изчистената къса рокля покрита с болеро от дантела, което се закопчава на гърба от много малки сатенени копчета, за акцент. И това е само началото! Използвайте въображението си смело!