душ слушалка с филтър за вода FHSH6

1
Добави коментар
pavirani
pavirani

►значително подобрява състоянието при кожните алергии, пърхот;

►голямо облекчение за сухата кожа, раздразнени очи и лигавици;

► здрава, натурално хидратирана и подмладена кожа, по-мека и лесна за прическа коса;

►защитава белия дроб, кожата, косата от агресивното влияние на хлора във водата.

 

КОГА СЕ ПРЕПОРЪЧВА УПОТРЕБАТА НА ДУШ СЛУШАЛКА С ФИЛТЪР?

Пречистването на водата за къпане на бебета е от голямо значение. Кожата на новородените е много нежна. Хлорираната вода оказва изключително негативно влияе върху бебешкия организъм. В днешно време много хора страдат от кожни алергии и пърхот. Оказва се, че често виновникът е хлорираната вода. Ако след душ кожата Ви сърби, усещате я суха, филтрирането на водата за къпане е правилното решение.

 

КОЛКО ЧЕСТО СЕ НАЛАГА СМЯНАТА НА ФИЛТЪРА?

Филтрите обикновено се сменят през 2-3 месеца (ok.2500 litra). Все пак това зависи и от качеството на пречистваната вода.  2 броя резерви филтри са на цена 6.90 лева.

 

КАК СЕ МОНТИРА?

Филтърът се поставя в дръжката на душ слушалката. Слушалката е стандартна и се завива към съществуващия маркуч. Отвивате съществуващата душ слушалка и на нейното място завивате тази с филтъра. Присъединяването е същото както при обикновените душ слушалки 1/2″. 

Душ слушалката притежава три степени за регулация на водната струя.

►нормална струя

►нежно масажираща

►еднородна, концентрирана, освежителна

 

КАКВА Е ОСНОВНАТА ПРИЧИНА ЗА КОЖНИТЕ АЛЕРГИИ?

Ако след къпане усещате, че кожата Ви е опъната и сърби, това може да се дължи на хлорираната вода. Хлорът се използва за дезинфекция на водата, убива намиращите се в нея микроби. Той е много агресивен и при по-чувствителните хора е  причина за кожни алергии, суха кожа, чуплива коса и за други не толкова видими проблеми. Хлорът от водата лесно преминава през отворените от топлата вода пори в цялото тяло. Опасни за здравето хлорни изпарения, отделяни по време на горещ душ изключително лесно атакуват през разширените от топлата вода пори, нахлуват чрез дишането в белия дроб, дразнят лигавиците на носа, очите и устата. Системното използване на филтъра осигурява небходимата защита на Вашата кожа, коса и бял дроб.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

►елиминиране на активния хлор от водата;

►отстраняване на пестициди;

►бърз и лесен монтаж;

►намаляване количеството на тежки метали – живак, кадмий, арсен, олово;

►премахва лоша миризма от водата;

►съвременен дизайн;

►икономичен и екологичен патрон.

Бактериостатичните свойства на филтъра гарантира намиращата се в патрона KDF® смола. 

 

ФИЛТРИРАНЕТО НА ВОДАТА НАМАЛЯВА ДЕБИТА. ПРИ МНОГО НИСКО НАЛЯГАНЕ СТРУЯТА НА ВОДАТА ПРЕЧИСТЕНА С ДУШ СЛУШАЛКАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ НЕДОСТАТЪЧНА.