E LIGHT ( IPL+RF )+ND:YAG LASER – модел E10-4295s

1
Добави коментар
chervenkov81
chervenkov81

ELIGHT -( IPL+RF)  +ND:YAG LASER – модел E9 – 4295s

Накрайник за безболезнено премахване на татуировки,лунички,капиляри,акне и пигментация

Лазер: 1300-1600 MJ
Лазерна честота: 1-6HZ
Лазерна вълна: 1064nm, 532nm
Дисплей: 8.4 inchTouchdisplay
Мощност: 2000W

Дисплей: 8.0  color touch screen
Филтри:3- 5 броя
Спектърен обхват: :430nm-1200nm; 480nm-1200nm; 530nm-1200nm; 580nm-1200nm – за третиране на кожни проблеми;   640nm-1200nm – за третиране на окосмяване

Система за охлаждане
Напрежение: AC 220V
Мощност: ≤1000W
Площ на накрайника:8mm*40mm или 12mm*30mm  и 15mm*50mm
Накрайници: 2 броя (E-light накрайник + RF накрайник 5 Mhz1000W)   

Принципът се състои във въздействието на мощни импулси светлина (intense pulsed light-IPL) върху сърцевината и корена на косъма. Оцветяващия космите пигмент-меланинът поглъща енергията на светлинните вълни. В резултат светлинната енергия се преобразува в топлинна, а корените на космите силно се нагряват и разрушават.Трябва да се отбележи, че тъмните косми съдържат повече меланин, отколкото светлите и побелелите. Затова фотоепилацията е най-ефективна при тъмното окосмяване, по-слабо ефективна при светлото и изобщо не се прилага при побелели косми (тъй като в тях няма меланин). Чрез метода на фотоепилация могат да се отстраняват косми от всякакви учасъци на тялото – от горна устна до интимни места.

Фотоепилацията е един от най-ефективните методи за отстраняване на нежеланото окосмяване.

Важно е да се отбележи, че апаратурата за фотоепилация се справя отлично и с премахването на нежелани пигментни петна по кожата, лекува акне и спукани капиляри. Не на последно място, трябва да отбележим, че кожата се подмладява тъй като се стимулира образуването на колаген – по този начин могат да се отстранят и малките бръчки около очите.

E-LIGHT  ( IPL + RF)

E-light за разлика от IPL (интензивни светлинни импулси), тук светлината е комбинирана с  RF (радиочестота). Комбинацията  от тези две технологии позволява по-доброто насочване към желаните обекти (косми, капиляри, петна, акне, разширени пори и тн.) и по-дълбокото проникване на енергията.

E-LIGHT технологията се изразява в това, че радиочестотата  затопля обектите и по този начин насочва светлинната енергия към желано място от тялото или лицето.

E-LIGHT е многократно по-ефективен метод в сравнение с IPL. С по-малко процедури се постига желания ефект.

– трайно обезкосмяване

– отстранява акне и белези от акне и от шарка

-отстраняване на пигментация

– фототерапия и лечение на кожни дефекти

– антивъзпалително и дезинфекционно средство

– регулиране секрецията на масните желези

– стимулиране оздравителните процеси на кожата

– лечение на разширени пори

– подмладяване и заличаване на пигментация

– свиване и заличаване на капилярите;

– обновление, стягане и заглаждане на кожата

– аnti- aging ефект (повдигане и стягане на кожата, заличаване на бръчки, свиване на порите);

– премахване на тъмните кръгове под очите, изравняване на тена, изсветляване на кожата;

– извайване на лицевия контур, премахване на двойната брадичка и излишните мастни натрупвания по лицето

Революционната подмладяваща технология на IPL&RF има впечатляващи резултати при работа с увиснала и отпусната кожа и бръчки. Резултатът е стягане и избелване на епидермиса. Фотоподмладяване или светлинните технологии се наложиха на медицинския пазар като успешни при терапии за подмладяване на кожата. Апаратите излъчват светлина, която се филтрира, за да се концентрира светлинна енергия, с цел подобряване проникването й в кожата. Тази светлина се излъчва под формата на импулси/интензивна пулсова светлина/. За много кратко време светлината се превръща в топлина, поглъща се от меланина, оксихемоглобина и други пигменти, като това индуцира промени в кожата, чиято последваща реакция е реорганизиране на кожната структура, изглаждане на фини бръчки, премахване на пигментации, свиване на капиляри и придобиване на кадифена мекота.Това е резултатът от светлинната терапия или т.нар. фотоподмладяване.

Цена: 12 900.00 лв.