Животни крадци, запечатани на видео

2
Добави коментар
modernway
modernway

Умният енот

  Енотите си падат крадци. Може да се каже, че им е заложено в природата. Това кратко видео нагледно показва как един енот се вмъква в чужда къща, за да краде. Очевидно му се случва често, защото този път собствениците са го хванали в кадър.

 

Търпеливото куче

  Търпението е много полезно качество. Въоръжен с нужното търпение всеки лесно може да постигне крайната си цел. Ето това куче на видеото поседя, чакайки малко докато накрая най-нагло отмъкна сандвича от ръцете на малкото момченце. Слава богу, случката не предизвика плач, а много смях у всички присъстващи.

Котето клептоман

  Дъсти е мило име за коте. Обикновено котките са нежни и гальовни създания. Сигурно и Дъсти има такива моменти във времето когато не краде. Тази котка обитава квартал в Калифорния и по думите на местните граждани през годините е задигнал от къщите над 600 вещи в т.ч. храна, детски играчки, обувки, дори бельо. На хората им е дошло до гуша и накрая са сложили външна камера с идеята да снимат Дъсти докато върши поредното си престъпление през нощта и да докажат на органите на реда, че не си измислят и нещата им не изчезват просто така.

Маймунката джебчия

  Ако сте туристи в непозната страна, никак не е добра идея да си оставяте багажа без надзор, защото не се знае какво може да го сполети. Особено ако наблизо се мяркат маймунки с джебчийски наклонности. Маймунките Резус се смятат за свещени в Индия. Местните жители издигат храмове в тяхна чест. Свещени или не, оказва се, че на тях са присъщи и някои човешки пороци като присвояване на чужди вещи. 

Крадливото хъски

  Коледа е чудесен празник, не само защото събира заедно семействата, но и защото се свързва с традицията хората си разменят подаръци. А кой не обича подаръците. Животните също не са изключение. Камерите за наблюдение в магазина „Smith’s Food & Drug“ в Мърей, щата Юта заснемат как куче влиза съвсем спокойно в магазина, оглежда се и тръгва в точно определена посока все едно всеки ден пазарува от това място. Кучето отива до щанда с кучешки лакомства, подушва и грабва кокал от пресована кожа и излиза.

Хитрото малко лисиче

  Лисиците са едни от най-умните животни. Неслучайно името им се използва като символ на хитрост и остър ум. Именно хитростта е тази, благодарение на която те успяват да оцеляват в дивата природа. То е малко, но вече знае – на това видео виждаме как малко лисиче успява да отмъкне храната на домашно куче.  Това си е сериозна плячка.

Крадливата американска сойка

  В това видео прочутата красива птица от породата на сойките не е символ на бунта и надежда за спасение както в „Игрите на глада“. Тази сойка показва други умения – как да крадеш без да те хванат. Имайки предвид, че птицата краде храна на котка, това само по себе си е голямо предизвикателство. Добре, че котката не е наблизо, защото едва ли щеше да гледа как ѝ отмъкват храната и да остане безучастна.