Чай Harney & Sons

1
Добави коментар
sasho1111
sasho1111

 Wrapped sachets
Селекция от чайове в копринени торбички, индивидуално опаковани в сашета, 20 сашета в картонена кутия. Тази линия на Harney&Sons е подходяща за заведения и включва множество органични чайове, билкови чайове, плодови чайове и черен чай. Индивидуалната опаковка позволява сервирането на чая да става по най-хигиеничния начин. Разнообразието от вкусове и аромати позволява да се усетят плътните нотки на традиционните чайове и копринената текстура на тропическите вкусове с релаксиращ или освежаващ ефект.
Колекцията включва следните чайове: Дарджелинг без кофеин, Лайка, Мента и Вербана, Банкок (органичен), Зелен с мента (органичен), Париж, Нар и Оолонг, Ройбос, Сенча, Липа и мента, Канела с подправки.
 
 
 Classic collection
 
Селекция от чайове в копринени торбички, 20 торбички в луксозна метална кутия. Harnaey&Sons Classic collection е подходяща за магазинната мрежа и за консумация у дома. Луксозните метални кутии добавят много стойност, съхранявайки плътната текстура на първокласния бленд.
Колекцията включва следните чайове: Дарджелинг, Английска закуска, Лайка, Мента, Цитрон зелен, Жасмин, Ърл грей.
Колекцията включва следните чайове:
 
 
 
 
 
 HT collection
 
Селекция от чайове в копринени торбички, 20 торбички в луксозна метална кутия. Harnaey&Sons Classic collection е подходяща за магазинната мрежа и за консумация у дома. Уникална и нетрадиционна, тази колекция чайове се основава на традицията и съчетава в себе си най–висококачествените флорални и цитрусови аромати, въплъщаващи майсторството на смесване на чая. Не слувайно този бленд се е превърнал в традиционен фаворит в изискани ресторанти из цяла Америка.
Колекцията включва следните чайове: Касис, Шоколад мента, Нар Оолонг, Канела и подправки (без кофеин).
 
 
 
 
 Tea bags
 
Чай Harney&Sons във филтърна кутия, 20 пакетчета в картонена кутия. Колекцията съчетава в себе си уюта на ароматната чаша чай с удобството и лесният начин на приготвяне. Подходяща е за блок-маси в хотели.
Колекцията включва следните чайове: Дарджелинг, Малина, Ърл грей, Английска закуска, Зелен тропик, Ройбос, Мента, Сенча.
 
 
 
 
 
 
 Tagalongs
 
Чай в копринени торбички, 5 бр. в метална кутия. Изключително компактни и модерни, тези малки кутийки са подходящи за подаръци, демонстрации и др.
Включва следните  видове: Английска закуска, Зелен, Черен с канела.
 
 
 
 
Студен чай
 
Очаквайте скоро!
 
 
 
Съоръжения
 
Очаквайте скоро!
 
 
 
Аксесоари
 
Предлагаме на нашите клиенти богата гама от аксесоари, сред които изключително изискани порцеланови чаши, луксозна дървена презентационна кутия 8 гнезда, подходяща за съхранение на богатите вкусове чай, стелажи за излагане на кутиите в магазинната мрежа и др.