Прически за лято 2014

1
Добави коментар
hairpro.bg.hairpro
hairpro.bg.hairpro

Лятото е в разгара си, а Ви е омръзнала сегашната Ви прическа и не знаете на какво да заложите? Ето няколко идеи за закачливи и лесни прически:

Една от топ тенденциите при прическите за лято 2014 е пикси прическата.Лесна за поддържане, оформяне и стилиризане, но се изисква доста смелост, за да отрежете почти цялата си коса. Ако си мислите, че това е скучна прическа, помислете отново. Винаги можете да разнообразите прическата си с някоя диадема, лента, шал за коса или пъстроцветни шноли. Сред звездите, които избраха тази прическа за лятото са Ема Уотсън, Дженифър Лорънс, Чарлийз Терон и много други.

Друга тенденция, наблюдавана сред звезди като Рийз Уидърспуун и Дженифър Анистън, е прическата тип боб (каре): коса, подстригана на черта, с дължина до раменете. Тук може да изберете между няколко варианта: с или без бретон, с път посредата или настрани, с леки вълни или перфектно изправена.

А ако сте решили, че не искате да се разделяте с косата си, но искате нещо раздвижено и разчупено, може да заложите на омбре ефекта. Доскоро беше бум вертикалният вариант, но за лято 2014 най-популярен е хоризонталният вариант, чиито любителки са звезди като Ева Лонгория, Салма Хайек и др. Тенденцията е смесване на медени и шоколадови нюанси.

Конските опашки никога не са изчезвали като тенденция. Техни любителки са звезди като Дженифър Лопез, Ким Кардашиян и Джесика Симпсън. Това лято заложете на ниските опашки със страничен път или по средата. Друг вариант е стегната на високо опашка с перфектно загладена коса. Заложете на ефектни аксесоари и някой друг трик.

Плетениците също ще бъдат на мода през лятото на 2014-та, независимо дали говорим за плитки или прибрана в тила коса. Интернет изобилства от безброй вариации, така че експериментирайте на воля. Сред любителите на плитките са звезди като Ема Стоун, Селена Гомес и Блейк Лайвли.

Независимо каква прическа изберете, не забравяйте да предпазвате косата си от слънцето с подходяща козметика и тя ще Ви е благодарна.