Буква Ч

1
Добави коментар

Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

 
1
2
3
4
5

(1 глас, оценка 5 от 5)

Буква Ч5 от 51 от общо 1 гласували.

ЧАВКА

– ако видиш или чуеш насън, наяве напразно губиш времето си с неосъществими планове и неизпълними амбиции.

ЧАДЪР – сънуваш ли, ще търсиш сигурност, ще се стремиш към нечии протекции. Ако носиш чадър, ще имаш незначителни проблеми в любовта или в работата. Ако е разтворен, ще се нуждаеш от помощ, ще се боиш сам да предприемеш решителната крачка. Чадър за слънце в съня показва, че си излишно предпазлив и резервиран към околните. Плажен чадър е знак за влиятелна подкрепа. Счупен или скъсан чадър предупреждава за опасност – не си толкова защитен, колкото си мислиш.

ЧАЙ, ЧАЙНИК – приготвяш ли чай насън, ще се грижиш за семейното щастие. Ако пиеш чай, ще се издигнеш в очите на околните. Пълен чайник предсказва приятни изненади, а празен – семейно неразбирателство. Чай на пакетчета обещава постепенно увеличаване на материалните придобивки, а насипен – че много ще печелиш, но и много ще харчиш.

ЧАКАЛ – ако видиш насън, тези, които се опитват да ти навредят, на практика ще ти помогнат. Ако убиеш чакал, ще се отървеш от нещо, което те е измъчвало или гнетяло. Много чакали означават в съня непочтени приятели.

ЧАКАЛНЯ – ако сънуваш, че си в чакалня на гара, надеждите ти за промяна трябва да почакат. Ако е чакалня на летище, издигането ти в службата ще се забави. Чакалня в болница или в някакво учреждение е знак за бюрократични спънки в работата.

ЧАКАНЕ, ЧАКАШ – ли някого или нещо насън, някоя твоя мечта или амбиция няма да се изпълни. Ако те чакат тебе, бъди по-внимателен и търпелив с околните.

ЧАКЪЛ – в съня предсказва препятствия и трудности. Ако вървиш по него, трябва да положиш допълнително усилия в работата си. Ако караш кола по чакъл, усложненията и проблемите бързо ще се разсеят. Ако носиш, посипваш или заглаждаш чакъл, сам си създаваш неприятности и трябва да преосмислиш поведението си.

ЧАЛГА – ако слушаш или изпълняваш в съня си, ще се злепоставиш на обществено място. Чалгаджийска музика или танци са и знак за здравословни проблеми.

ЧАЛМА – ако видиш или носиш насън, ще се добереш до важна истина, която може да промени живота ти.

ЧАМ – чамов материал или предмети в съня са знак за семейно разбирателство, здраве и дълголетие.

ЧАНТА – сънуваш ли, ще таиш някаква надежда. Ако я носиш, предстоят ти грижи и отговорности. Ако я изгубиш, ще те порицаят. Ако намериш чанта, ще се изявиш, ще те забележат. Ако сънуваш дамска чанта, ще трябва да се пребориш с интрига, ако е мъжка, проблемите ти ще опират до пари или материални придобивки. Ученическа чанта е знак за добри възможности, които пропиляваш от небрежност.

ЧАПЛА – ако видиш насън, ще се нуждаеш от такт и дипломатичност в работата си.

ЧАР – общуваш ли с чаровен човек в съня си, социалното ти положение ще се подобри, ще се издигнеш в обществото. Ако ти си чаровен, ще използваш непочтени методи, за да спечелиш симпатиите на началниците си или да извлечеш служебни облаги.

ЧАРДАК (виж БАЛКОН, ВЕРАНДА). –

ЧАРДАШ – ако чуеш или изпълняваш в съня си, ще се радваш на сексуални успехи и на обожание от противоположния пол.

ЧАРК (виж ЕЛЕМЕНТ). –

ЧАРШАФ – сънуваш ли, ще постигнеш незначителни успехи. Ако шиеш чаршаф, ще се гордееш. Ако го переш или избелваш, някой ще се разболее. Стар и скъсан чаршаф е знак за тревоги и неприятности. Ако си покрит с чаршаф, някой крои интриги срещу теб. Ако се завиваш или си омотан в чаршафи, нещо в семейните отношения не е наред. Мокри чаршафи в съня показват опасност.

ЧАС – ако насън знаеш с точност колко часа е или колко време е изтекло, значи уверено държиш нещата в свои ръце, взел си правилното решение или вървиш във вярна посока.

ЧАСОВИ, ЧАСОВОЙ (виж КАРАУЛ) – че си, ако сънуваш, ще се гордееш с успехите си. Друг ако е часови или часовой, ще имаш верен приятел, можеш да разчиташ на близките си.

ЧАСОВНИК, ЧАСОВНИКАР – видиш ли часовник насън, чакат те притеснения. Ако е стенен, скоро ще се реши голям и важен проблем, ако е ръчен, ще се страхуваш за текущите си дела. Пясъчен часовник означава, че си губиш времето в неплодотворни усилия, а пеещ предупреждава, че те използват и баламосват. Будилник в съня съобщава, че ти предстои неприятна работа. Повреден или спрял часовник сигнализира, че си на път да допуснеш непростими грешки. Ако поправяш часовници, ще се състезаваш за завоюване или отстояване на позициите си. Друг ако поправя часовници, ще се боиш от конкурентите си. Тиктакане на часовник в съня е сигнал за опасност и здравословни проблеми, звън на будилник или часовникова аларма предвещава парични загуби, а биене на часовник – че си изправен пред важен проблем, предстои ти изпитание.

ЧАСТ – от цяло ако отделяш, ще постъпиш несправедливо към децата си или към подчинените си. Ако сглобяваш нещо от отделни части, значи правиш добри инвестиции, трудолюбието ти ще бъде възнаградено.

ЧАТ, ЧАТГРУПА – в съня е предупреждение, че допускаш грешки в работата си, които няма да останат ненаказани. Не разчитай на помощ или застъпничество от колеги или приятели.

ЧАША – стъклена сънуваш ли, щастието ти е крехко и нетрайно. Ако е винена, ще се отдадеш на празненства и гуляи, ако е ракиена, е знак за добро здраве и чепат характер, ако е за чай или кафе, обещава приятелско събиране, а водна чаша означава болест. Ако насън счупиш стъклена чаша, ще се разболееш, а ако е порцеланова, ще се скараш с някого. Ако миеш чаши, чакай гости. Ако купуваш чаши, ще чуеш добри новини. Златна или сребърна чаша в съня е предсказание за благоденствие, повишение в службата, увеличаване на имота или на членовете на семейството ти.

ЧВОР – в съня предсказва, че незначителен проблем може да се окаже решаващ или фатален. Не пренебрегвай и най-малките трудности.

ЧЕВЕРМЕ (виж БАРБЕКЮ). –

ЧЕИЗ – че имаш, сънуваш ли, значи си твърде взискателен и придирчив в любовта. Ако събираш чеиз за някого, по-добре не се меси в чужди интимни отношения.

ЧЕК – ако попълваш или изплащаш насън, не бива да се доверяваш дори на близките си. Ако получаваш или осребряваш чек, трябва да ограничиш разходите си до минимум.

ЧЕКИЯ (виж НОЖ). –

ЧЕКМЕДЖЕ – видиш ли насън, ще проявиш любопитство. Ако го отваряш, някоя от рискованите ти постъпки ще бъде оправдана и възнаградена. Празно чекмедже в съня означава загуби и пропилян късмет, а пълно – щастие и придобивки.

ЧЕКРЪК – в съня предвещава, че ти предстои труден и тежък период, чака те изморителна работа.

ЧЕЛИК (виж СТОМАНА). –

ЧЕЛО – ако сънуваш, че челото ти е голямо, високо, чисто и бяло, ще се радваш на почит и уважение от страна на непознати или на конкуренти. Ако е смръщено или сбръчкано, трябва да си по-внимателен и предпазлив в общуването с околните. Чело с много бръчки показва, че ще постъпиш умно и справедливо. Ако сънуваш, че нямаш чело, ще загубиш доверието на приятелите си.

ЧЕЛО (виж ВИОЛОНЧЕЛО). –

ЧЕЛЮСТ – болки в челюстта насън са предсказание за удар под пояса, за предателство или за обида от страна на близък човек. Ако сънуваш челюстите си прекалено големи, значи роднините ти имат прекалено голямо влияние върху тебе или са от изключително значение за теб. Счупена челюст в съня показва, че ще имаш емоционални проблеми, оголени или раззинати челюсти – че предстоят опасности, а стиснати челюсти – че ще търпиш последствията от отминали неприятности. Животински челюсти са сигнал, че допускаш грешки в любовта.

ЧЕНГЕ (виж ПОЛИЦАЙ). –

ЧЕНГЕЛ (виж КУКА). –

ЧЕНЕ – че носиш, ако сънуваш, успехите ти ще са привидни. Друг ако носи чене, ще се излъжеш в доверието си към близък човек или ще чуеш неверни новини.

ЧЕП – ако видиш или поставяш насън, ще получиш добри вести, а и семейството ти ще се радва на благополучие и придобивки.

ЧЕПИК (виж ОБУВКА). –

ЧЕПКА – грозде в съня е знак за реализирано желание. Ако е черно грозде, няма да ти донесе удовлетворение, ако е бяло – ще имаш наслади. Чепка сухо грозде означава, че успехът ти е дошъл твърде късно и вече не се нуждаеш от него.

ЧЕПКАНЕ, ЧЕПКАШ – ли вълна насън, наяве ще проявиш голяма изобретателност за спечелване на пари.

ЧЕРВЕЙ – ако сънуваш, значи имаш големи възможности. Ако видиш много дъждовни червеи, приятелите ти са неверни или користни. Ако късаш или мачкаш червеи, пари и материални блага щедро ще се изсипят в дома ти. Ако използваш червеи за ловене на риба, ще поставяш на изпитание късмета си.

ЧЕРВЕН – цвят в съня е знак за бурни страсти и любовни завоевания. Ако носиш червени дрехи, ще научиш истина. Червени предмети показват, че ти предстоят ядове и раздразнения.

ЧЕРВИЛО – ако видиш, купуваш или използваш насън, ще постъпиш нечестно или несправедливо. Ако друг е с червило на устните си, ще ти кажат истина, от която ще те заболи. Петно от червило е знак за измама или изневяра.

ЧЕРВО – ако сънуваш черва на заклано животно, наяве ще излезе дълго скривана истина. Ако видиш измити и изсушени черва, ще постигнеш успехите и напредъка, за които от толкова време се трудиш и стараеш. Ако пълниш черва за луканка или суджук, значи трупаш разочарования и обиди. Ако насън видиш собствените си черва, ще трябва да понесеш отговорността за постъпките си. Болки в червата са знак, че ще те измъчва някакъв проблем.

ЧЕРГА – видиш ли насън, ще търпиш фалш и преструвки. Ако тъчеш черга, погрижи се за семейството си. Ако купуваш или постилаш черга, интимният партньор ще те лъже или ще ти изневерява. Скъсана, мокра, кърпена или изгоряла черга в съня показват, че отношенията с любимия са непоправимо влошени.

ЧЕРЕН – цвят в съня предупреждава за опасности и премеждия, но и обещава скорошно освобождаване от тегло или мъка.

ЧЕРЕН ДРОБ – болки в черния дроб насън обещават временен възход на материалното ти състояние. Ако купуваш, готвиш или ядеш черен дроб, ще се разболееш. Друг ако го яде, ще се радваш на здраве.

ЧЕРЕП – ако видиш насън, е добър знак: ще постигнеш рядък успех или ще направиш голямо откритие.

ЧЕРЕША – сънуваш ли, ще намериш любов. Ако е цъфнала, ще се сбъднат надеждите ти. Ако береш череши, чакат те щастие, печалби и радост в семейството, ако ги ядеш, ще търпиш загуби или ще бъдеш замесен в интрига и съперничество. Ако насън видиш неузрели череши, ще ти се случат неприятности или ще се ядосваш заради несполуките си.

ЧЕРКВА (виж ЦЪРКВА). –

ЧЕРНИЦА – видиш ли насън, околните ще узнаят за твой семеен или интимен проблем. Ако береш или ядеш черници, ще даваш неприятни обяснения, ще се оправдаваш. Ако сънуваш бели черници, ще ти простят провинение или прегрешение.

ЧЕРПАК – ако видиш или използваш насън, ще се проявиш като деспотичен и тираничен съпруг, родител или началник.

ЧЕРПЕНЕ, ЧЕРПИШ – ли насън, богатствата ти ще се умножат. Тебе ако те черпят, предстоят ти непредвидени разходи. Ако черпиш сведения или блага от източник, значи играеш рискована игра и най-дребното отклонение от нормите може да ти коства сериозни загуби.

ЧЕРТА (виж ЛИНИЯ или ХАРАКТЕР). –

ЧЕРТАЕНЕ, ЧЕРТЕЖ, ЧЕРТОЖНИК – в съня ти предсказват успехи в семейството или в интимния живот. Ако гледаш чертеж, ще решаваш домашни проблеми, а ако го чертаеш, ще си негласен лидер сред роднините си.

ЧЕРУПКА – на орех или други плодове ако сънуваш, ще разбереш, че си избягнал опасност или си успял да решиш важен проблем. Ако събираш черупки, ще търсиш грешките си. Черупки от яйца показват, че радостта ти е напразна, а успехите – измамни.

ЧЕСТ (виж ДОСТОЙНСТВО). –

ЧЕСТВАНЕ (виж ПРАЗНЕНСТВО, ЮБИЛЕЙ) – ако насън организираш или участваш в честване на годишнина, ще живееш в мир и разбирателство с роднини, комшии и колеги. Ако наблюдаваш честването, ще те уважават и почитат.

ЧЕСТИТКА (виж КАРТИЧКА). –

ЧЕСТНОСТ – в съня означава, че ще се съмняваш в лоялността и способностите на партньорите си.

ЧЕСТОЛЮБИЕ, ЧЕСТОЛЮБИВ – че си, сънуваш ли, несправедливо ще обидиш някого. Друг ако е честолюбив, чака те унижение.

ЧЕСЪН – ако сънуваш, ще имаш добро здраве и спортни успехи. Ако ядеш чесън, ще участваш в безсмислен спор. Друг ако яде чесън, ще те одумват. Пресен чесън в съня е знак за ядове, а отделни скилидки чесън – за множество дребни проблеми.

ЧЕТВОРКА – в съня показва, че всичко ще ти се удава лесно – с лекота ще печелиш пари и бързо ще осъществяваш плановете си.

ЧЕТВЪРТЪК – в съня е добър знак: предстои ти успешна изява, която ще ти отвори много врати в бъдеще.

ЧЕТЕНЕ, ЧЕТЕШ – ли книга насън, наяве ще се радваш. Ако друг чете, предстои ти весело прекарване с добри приятели. Ако четеш на глас, ще се хвалиш с постиженията си. Ако не можеш да прочетеш или да разчетеш нещо написано, ще срещнеш проблеми в начинанията и стремежите си.

ЧЕТИНА – ако видиш или пърлиш насън, ще пропилееш възможностите си или ще похарчиш спестяванията си.

ЧЕТКА – за обувки ако видиш или използваш насън, някой ще те измами и ще заграби богатствата ти. Ако е четка за дрехи, очаквай изневяра. Бояджийска четка предсказва измяна на приятел. Четка за зъби предупреждава да се погрижиш за здравето си.

ЧЕХЪЛ – сънуваш ли, ще имаш семейни проблеми. Ако изгубиш чехлите си, чака те развод. Нови чехли ако купуваш или носиш, ще се жениш или ще ходиш на сватба.

ЧЕШЕНЕ, ЧЕШЕШ – ли се насън, предстои промяна на финансовото ти състояние. Ако се чешеш по гърба, означава, че внезапно ще спечелиш голяма сума пари, по носа – че няма да вземеш важно решение, а по главата – че ще претърпиш загуби. Ако някой друг се чеше в съня ти, ще ти измъкнат печалбата изпод носа ти. Ако ти чешеш някого, ще даваш подкупи.

ЧЕШМА – ако сънуваш, чакат те напредък, служебно издигане, повишение на заплатата. Ако е пресъхнала или от нея не тече вода, е лош знак: ще претърпиш загуби.

ЧИГА (виж ДЕКОР). –

ЧИЗМИ (виж БОТУШИ). –

ЧИМШИР – ако видиш или береш насън, ще имаш здраве и дълъг живот.

ЧИН – ученически сънуваш ли, предстои ти още много да се трудиш и да се учиш, за да постигнеш добри резултати в работата си. Ако седиш на него, ще обучаваш или ще тренираш някого. Счупен чин в съня показва, че повече от това няма да успееш да напреднеш.

ЧИН (виж ПОСТ, РАНГ) – ако насън те повишават в чин, ще си спечелиш уважението и завистта на околните. Ако те понижават, ще срещнеш фалшиво съчувствие. Другиго ако повишават, ще страдаш от неосъществени амбиции, а ако го понижават, излишно е да проявяваш мъжество или солидарност.

ЧИНАР – видиш ли насън, значи си се нагърбил със задачи и отговорности, които не можеш да изпълниш.

ЧИНЕЛИ – ако сънуваш, бъди по-дискретен и не споделяй плановете си с никого. Ако чуеш звук на чинели или удряш по тях, някоя сделка ще се провали или ще се отложи заради шума, който се е вдигнал около нея.

ЧИНИЯ – сънуваш ли, ще таиш големи амбиции. Ако е пълна, ще имаш всички шансове да ги реализираш, ако е празна, чакат те загуби. Ако миеш чинии, ще се отърсваш от разочарования и ще преодоляваш несполуките си. Ако счупиш чиния, навреме ще се откажеш от губеща идея. Сателитна чиния в съня е предсказание за скорошни новини.

ЧИНОВНИК – видиш ли насън, ще се срещнеш или ще общуваш с неприятни хора. Себе си ако сънуваш като чиновник, ще изпитваш раздразнение и неудовлетвореност от работата си.

ЧИП – компютърен или друг вид чип ако сънуваш, е сигнал, че пропускаш нещо изключително важно в работата или в личния си живот.

ЧИПОНОС – ако си в съня си, ще се радваш на незаслужена почит и симпатии. Ако друг е чипонос, все ще се влюбваш в неподходящи личности.

ЧИРАК – че си, ако сънуваш, ще постигнеш успех в любовта. Ако имаш или обучаваш чирак, чака те наследство или внезапна печалба.

ЧИРОЗ – ако видиш или ядеш насън, ще ти припомнят стар дълг или ще поискат от тебе да се отплатиш за услуга.

ЧИСЛО – конкретните числа в съня имат различно тълкуване: 1 е знак за успехи и победи, 2 сигнализира скорошни промени и приканва към дипломатичност и гъвкавост, 3 показва, че силата е на твоя страна, но трябва да я използваш умело, 4 предсказва лесни пари и бърз напредък, 5 вещае семейно щастие, 6 обещава успехи в работата, 7 означава, че развоят на събитията е в твои ръце, 8 е сигурен белег за материален възход, 9 предупреждава да не взимаш крайни решения и да се пазиш от прибързани действия, а 10 символизира постигнатото щастие. Ако от съня си запомниш някаква комбинация от числа, тя вероятно е от голямо значение за тебе – можеш да залагаш или да играеш тото с нея, да я използваш като код или да я включиш в работата и плановете си.

ЧИСТ, ЧИСТОТА – в съня означава, че ще се радваш на здраве. Ако друг е чист в съня ти, ще се грижиш за близък или роднина.

ЧИСТАЧ, ЧИСТЕНЕ, ЧИСТИШ – ли насън, е добър знак: ще постигнеш успехи. Друг ако чисти, е предупреждение срещу всякакви я или непочтени постъпки.

ЧИФЛИК (виж ФЕРМА). –

ЧИЧО – си ако сънуваш, ще ти потръгне, ще реализираш добри печалби. Ако имаш чичо в съня си, някой неочаквано ще ти помогне финансово. Ти ако си нечий чичо, ще те молят за помощ, спонсорство или застъпничество.

ЧЛЕН, ЧЛЕНУВАНЕ, ЧЛЕНУВАШ – ли в някаква организация насън, предстоят ти разочарования наяве, ще се обезнадеждиш и обезкуражиш. Друг ако е член, ще те пренебрегнат в работата или любовта.

ЧОВЕК – непознат в съня означава потенциална опасност, а познат – че ще срещнеш някого, когото отдавна не си виждал, или че ще получиш изненадващи вести. Болен човек в съня е предупреждение за забавяне на делата ти и за пречки в работата. Възрастен човек показва, че ще усвояваш знания или умения, млад – че ще постъпиш прибързано, млада жена – че ще те одумват, стара – че ще те сватосват.

ЧОВЕКОЯДЕЦ (виж КАНИБАЛ). –

ЧОВКА (виж КЛЮН). –

ЧОП (виж ЖРЕБИЙ). –

ЧОРАП – ако сънуваш, предстои ти пътуване. Ако купуваш или обуваш чорапи, ще се грижиш за здравето си. Ако събуваш чорапите си, ще обезоръжиш неприятел, а ако подаряваш чорапи, ще спечелиш съюзник. Ако видиш чорапите си скъсани, чакат те срам и безчестие. Ако кърпиш чорапи, ще обеднееш. Плетеш ли чорапи, ще спестяваш пари. Ако си обул различни чорапи, предстои ти любовно недоразумение. Ако чорапите ти са шарени, ще се веселиш, а ако са едноцветни, ще водиш монотонен живот. Памучни чорапи в съня означават временно подобрение на финансовите дела, а вълнени – трайно материално замогване. Дълги чорапи са знак за дълъг живот, къси – за кратки ангажименти, дамски – за интимни завоевания, мъжки – за ново запознанство, детски – за семейна радост.

ЧОРАПОГАЩИ, ЧОРАПОГАЩНИК – ако видиш или носиш насън, чака те тайна любовна среща. Ако чорапогащите ти се скъсат, изневярата или скритата ти връзка ще излезе наяве.

ЧОРБА (виж СУПА). –

ЧОРЛАВ (виж РОШАВ). –

ЧУБРИЦА – ако видиш, береш, сушиш или използваш като подправка в съня си, ще успееш да издържиш на някакво изпитание, ще устоиш на изкушение.

ЧУВАЛ – сънуваш ли, ще се грижиш за семейството и за бюджета си. Ако е празен, може да обеднееш, да загубиш състоянието си. Ако е пълен, в дома ти ще цари изобилие. Пробит чувал означава, че някой тайно харчи от парите ти или пречи на печалбите ти. Нов чувал е предсказание за нов бизнес, а стар и протрит – за изконсумиране на добрите идеи.

ЧУВАНЕ, ЧУВАШ – ли ясно насън, наяве ще станеш жертва на любопитството си. Ако не можеш да чуеш нещо, ще загубиш нещо ценно или ще се разделиш с приятел.

ЧУВСТВЕНОСТ, ЧУВСТВИТЕЛНОСТ, ЧУВСТВО – в съня е предупреждение срещу прекалена доверчивост, прибързаност и прекомерно разточителство.

ЧУГУН – в съня означава, че ще страдаш от непредпазливостта си.

ЧУДАК, ЧУДАТ – човек ако срещнеш насън, трябва да промениш нещо в своя живот или стил на работа. Себе си ако сънуваш като чудак, ще те потърсят за помощ, съвет или съдружие.

ЧУДО – видиш ли насън, наяве ще останеш разочарован.

ЧУДОВИЩЕ – ако сънуваш, значи криеш нещо, страхуваш се да кажеш истината или се боиш да не би околните да разберат тайните ти.

ЧУЖБИНА, ЧУЖДЕНЕЦ – заминаваш ли за чужбина насън, предстои ти важна промяна, а връщаш ли се – ще научиш за настъпили промени. Ако си чужденец в съня си, ще се впуснеш в рискована авантюра, друг ако е чужденец, предстоят ти нови запознанства, установяване на полезни връзки или разширяване на бизнеса.

ЧУК, ЧУКАЛО – ако видиш или използваш насън, ще победиш враговете си. Друг ако използва чук, ще се присъединиш към печелившата страна. Чукало и хаванче ако видиш или използваш насън, значи избързваш с хвалбите или с радостта от постигнатото.

ЧУКАНЕ, ЧУКАШ – ли на врата в съня си, ще молиш за заем или снизхождение. Ако насън чуеш почукване, не отхвърляй протегнатата за помощ ръка на някой непознат.

ЧУМА – в съня е знак за любовни проблеми – неразбирателство или скарване между влюбени, промяна на чувствата и на партньора.

ЧУПЕНЕ, ЧУПЛИВИ, ЧУПИШ – ли орехи или други черупчести плодове насън, ще постигнеш успехи, ще се справиш с трудни проблеми. Ако чупиш вещи, плановете ти ще се провалят, ще претърпиш неуспех. Ако чуеш звук от чупене на нещо, ще научиш обезпокояващи новини. Чупливи предмети в съня предупреждават, че трябва да бъдеш предпазлив, внимателен и толерантен към околните.

ЧУРУЛИКАНЕ – ако чуеш насън, ще научиш добри новини, чакай радостни вести.

ЧУЧЕЛО (виж ПЛАШИЛО) – сънуваш ли, ще разбереш, че са те измамили в някоя сделка, или ще чуеш лъжа. Ако някой твой познат е чучело, ще научиш за провала на свой приятел или партньор. Себе си ако сънуваш като чучело, ще успееш да надхитриш противниците си.

ЧУЧУЛИГА – ако видиш или чуеш в съня си, предстои ти бърз възход, ще реализираш мечтите и плановете си.

ЧУШКА (виж ПИПЕР) – ако насън видиш или ядеш зелени чушки, значи усилията ти отиват на вятъра. Ако са червени, ще се срамуваш от постъпките си. Ако ги режеш, измушваш, пълниш или готвиш, ще поправяш чужди грешки. Люти чушки в съня са предупреждение, че се намесваш в опасни дела, които ще ти донесат само загуби и разочарования.

<

>> >