Вестници и списания: Списание „Мениджър“, брой 195, януари 2015

1
Добави коментар
velnet
velnet

Списание „Мениджър“
брой 195, януари 2015
Той безспорно ще стои зад големите успехи през тази, а вероятно и през следващите години. Така e, защото светът се променя бързо. Глобализацията, технологиите, краят на кризата заличават граници и създават нови, пренареждат лидерите, променят живота на цялата планета. Все по-очевидно става, че в средата на второто десетилетие на 21. век човечеството има нужда от нов морал и нови ценности, за да съжителства по-спокойно и да бъде по-щастливо.
Бизнесът сега също е много различен отколкото преди няколко години – той е по-открит, лоялен и споделен. Все по-често малкото е по-адекватно и по-печелившо от голямото. Лидерството не е да видиш какво ще се случи зад ъгъла на улицата, а да прокарваш нови улици. Комуникацията в този непрестанно говорещ свят става еднакво важна с качеството, културата и бързината на производство.
Всичко това и още много, много неща от нашия променящ се живот изискват да бъдем по-наблюдателни, по-динамични, по-нестандартни, по-честни, за да успяваме. И да си зададем пак вечните въпроси кои сме, накъде вървим, как печелим.
Ако отворим очите, ума и сърцето си за новото, имаме шанс да станем част от него.
Желая ви приятно четене на този по-специален брой!
Максим Майер,
редакционен директор