ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2015

28
Добави коментар

Любовен хороскоп за зодия Овен 2015 година
В началото на 2015 няма да ви е много до романтични отношения. Ако имате ,обаче връзка тя ще укрепне. От друга страна ако все още сте сами през тази година ще имате благоприятен шанс да срещнете партньора на живота си.
През тази година имате шанс да бъдете по-романтични и нежни във връзката. Съществува обаче възможност вашия партньор да не е съгласен с вас по дадени въпроси, но не драматизирайте, дори и да изпитате силата на неразбирателството, то ще е временно.
Ако имате деца, вероятно е те да сменят поведението си и да ви изненадат с нещо ново,отпуснете се, така вие и вашите деца ще намерите нов начин за общуване.
2015 година ще ви донесе нови стимули в любовния живот.

Любовен хороскоп за зодия Телец 2015 година
Вие ще бъдете сигурната половинка през 2015. Така ще ви възприема вашия партньор. А хората, които са в търсене на идеалния партньор за тях 2015 ще се окаже щастлива и ще намерят онова, което търсят. Този приятен период от време, ще дойде и с голяма и приятна изненада. Вашето търпение в последните години, ще бъде възнаградено по подобаващ начин. Това приятно събитие може да се случи през юли 2015.
Онези от вас, които са семейни може да преживеят неразбирателство с половинката си. Но познатото ни търпеливо отношение от ваша страна, ще разсее облаците надвиснали над вашата връзка. Това може да се случи през декември.

Любовен хороскоп за зодия Близнаци 2015 година
Началото на 2015 година е изключително добро време да споделите някои моменти със семейството. Семейната топлота ще ви предостави възможност да освободите натрупания стрес от работата.
Вашите емоционални преживявания ще са на особен приоритет през 2015. Съвместните влияния на Нептун и Сатурн, ще ви помогнат да откриете себе си в друга светлина. Вие ще сте по-спонтанни тази година.Това ще се случи, когато трябва да изразявате по-спонтанно определи емоции. Да, сега вие ще изживеете тази емоция, наречена „любов от пръв поглед”.
Романтика ще изпъстри живота ви през 2015 година. Но внимавайте това да не засегне вашето семейство.
Обвързаните ще почувстват напрежение в партньора през месец март. Партньорът ви става по взискателен претенциозен към вас. Но, влезте му в положение, защото самите вие сте също толкова претенциозни.

Любовен хороскоп за зодия Рак 2015 година
Вие сте романтично настроени през тази година. Но ще има моменти, когато учението и работата няма да ви дадат възможност да разгърнете цялата си емоция върху партньора.
Онези от вас, които са сами, да се настроят на любовна вълна през май, когато е възможно да срещнете любимия човек. Тази връзка може да се превърне в нещо по-сериозно, което ще продължи дълго време.

Любовен хороскоп за зодия Лъв 2015 година
Вие сте любовчии, спор няма Но и влиянието на Марс и Плутон, ще донесе истинска хармония във връзката ви.
Важно е, обаче да показвате чувствата си пред вашия партньор, показвайте му и казвайте, че той е важен за вас, за да не се получат познатите разочарования. Имя потенциална възможност да имате неразбирателство, защото сте показали надменно отношение в даден момент. Разберете, че връзките се крепят на взаимност и толерантност. Никой не е в дадена връзка, за да показва само колко е значим партньора му. Той очаква подкрепа и помощ от Вас. Дайте я.Не бърчете вежди, ами помъркайте като едно голямо коте и нещата ще се наредят.
Пътуване на Лъв през 2015
Както вече споменахме, не се съпротивлявайте пред предложенията за пътувания. Подайте се на емоцията на вашите близки и през октомври можете да планирате едно пътуване, което ще ви донесе доста емоции, повечето много приятни.
Не казвайте, че нямате достатъчно пари, направете една ревизия на бюджета и ще видите,че остават достатъчно за едно пътуване.

Любовен хороскоп за зодия Дева 2015 година
Големи изненади през 2015 година. Както казахме по-горе,ексцентричност в любовта, смяна на партньорите и нови връзки. Ако пък сте сами тази година може да попаднете на повече от един партньора. Това не би ви объркало, защото вие сте перфекционисти и залагате на най-доброто.
През 2015 няма да имате възможност да отделяте много време на партньора, но милите моменти, които след това ще ви подари съдбата, ще бъдат силни като изживяване. Уран ще способства за интензивно удоволствие и допълнителна страст в отношенията. Тази връзка може да прерасне в нещо по-сериозно в края на годината.
Присъствайте на повече светски събития и любовта няма да се забави. Пословичната ви чувствителност и интуиция ще ви помогне да откриете специалния човек за вас.

Любовен хороскоп за зодия Везни 2015 година
Любовта ще започне с малки словесни престрелки в началото на 2015. Вие не обичате спора, нали? Вие търсите хармонията, но пък затова умело можете с нисък, прибран тон да вкарвате чувство на вина у другия. И този път няма да бъдете по различни. Партньорът се е опитал да ви покаже някои ваши грешки. Но това е невъзможно, вие винаги сте прави, нали? Грешат само хора, които стоят срещу вас, но вие, вие сте безгрешни. Не бъдете толкова несъпричастни към любимите си хора. Погледнете навътре в себе си, там може да откриете онова червейче на съмнението, което често ви подсказва вашите грешки.Кажете добрите качества на вашия любим и насъбралите се облаци ще се разсеят.
Съдбата ще ви държи настрана от всички лоши неща, които могат да се случат на вашата връзка. Стойте настрани от романтични афери, особено в периода април май 2015. Използвайте ума си, той ще ви подскаже, че не трябва да обричайте на риск настоящата си връзка или брак само в името на едно авантюристично изживяване.

Любовен хороскоп за зодия Скорпион 2015 година
Вие сте познавачи на любовта, не бъдете скромни, а си го признайте. Често любовта е за вас предизвикателство, което ви държи живи. Но все пак бъдете внимателни, защото през 2015 може да изпитате и някои препятствия в любовта.
За да бъде щастлива любовта през 2015 трябва да сте малко по-практични и разумни. Не оставяйте винаги другите да разгадават вашите чувства, а ги споделете силно на глас.

Любовен хороскоп за зодия Стерлец 2015 година
Любовта ще процъфтява през 2015 година, независимо от леките мърморения на партньорите за това, че им обръщате малко внимание. Един жест няма да е излишен към партньора, с който да му покажете вашата обич и привързаност.Сатурн ще има благоприятно влияние върху любовта на Стрелеца. Ще ви се наложи да инвестирате повече време в опита си да разберете партньора до вас.
Необвързаните ще имат доста авантюри през 2015. И в един момент ще се замислите

Любовен хороскоп за зодия Козирог 2015 година
През 2015 може да проявите сдържаност и хладнина. Вие сте стеснителни и несигурни по отношение на собствената си стойност; имате много подсъзнателни страхове и може да бъдете прекалено чувствителни, било към действителни, било към въображаеми обиди. Всичко това демонстрирате , въпреки че хората са ви издигнали на пиедестал и ви се възхищават.
Вие държите на семейството си много. Често го поставяте наравно с работата си. Партньорите ви ще се отблагодарят за това. Ще се радвате на споделени мигове, който ще стоплят душата ви за дълго време. Ще направите много ценен подарък на децата си. Те ще изпитват респект към вас. Вие сте тяхната закрила и сигурност.
Лятото на 2015 ще премине в грижи, свързани със семейството ви. У вас се засилва интересът към световните проблеми. Възможни са образователни занимания, в които ще вземе участие и любимият ви. Ако професията ви е свързана с публиката, можете да очаквате изява,която ще допринесе за увеличаване на вашата популярност.
Може да се включите в благотворителна акция.
През отпуската си ще се опитате да разкрасите дома си на принципа „Направи си сам“.

Любовен хороскоп за зодия Водолей 2015 година
През 2015 Венера ще продължи да влияе благоприятно на върху любовния живот. За момент се беше настанила скука в семейството. Но през 2015 животът ви ще се разнообрази и вие ще погледнете с други очи на партньора.
Ако не сте семейни, тази година има възможности, които да ви срещнат с нов партньор. Вие през 2015 по-лесно ще изразявате чувствата си, така че сега няма да допуснете стари грешки да влияят отрицателно на любовта.

Любовен хороскоп за зодия Риби 2015 година
За вас предизвикателството през 2015 ще бъде да се концентрирате върху любовта, да позволите да се сбъдне всяка възможна представа, като приемате обич, без да се опитвате да диктувате посоката на нещата. Ако вие изцяло повярвате в любовта и просто й позволите да съществува, резултатите ще са впечатляващи.
Лошото при вас Риби е, че до такава степен сте свикнали да живеете, водени от склонността си да анализирате, че не можете да си. позволите да бъдете емоционално отворени – това е непозната територия за вас. Част от вас иска да бъдете въвлечени в нови отношения с любимия човек, но вие често попадате в капана на страха от неизвестното. Емоциите могат да бъдат източник на неопределена енергия и да ви отпращат в непредсказуеми посоки. Емоциите ви се струват безсмислени и подаването на тези вълни ще ви отведе отвъд границите на логическите обяснения.