ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2015

34
Добави коментар

Хороскоп за февруари 2015 Овен
Основните ви притеснения през този месец ще са свързани с работа, кариера, бизнес. Налагат се важни решения и промени, които не бива да бъдат отлагани. Неочаквана ситуация, която допълнително ще ви провокира.
Здравословни неразположения за жените или притеснения около здравето на близка жена/роднина. Трудни отношения с жени, поради различия в манталитета.
Наследствени имотни проблеми и задължения свързани с тях ще излязат на преден план. Не бързайте с продажба, през лятото ситуацията ще изглежда много по-различна от сега.
Надежди и очаквания свързани с дете или внуче.
Ново начало на обучение или развитие на талант/заложба за млад човек от семейството ви.
Ще очаквате специални срещи с приятели или роднини, вероятно свързани с празници през месеца. Това ще се съчетае с интересни и полезни разговори по различни теми.

Хороскоп за февруари 2015 Телец
Хубавите събития през февруари ще са свързани с по-добри доходи или с новини касаещи бъдещото им увеличение. Уреждане/приключване на финансови въпроси, плащания и задължения.
Младите мъже ще имат динамичен месец поради голяма вероятност от пътуване или работа свързана с хора от друг град/държава. Възможно е преместване с цел нова работа.
През февруари ще се наложи да се откажете от своя идея, да продадете вещ от дома си или да приключите връзка – неща, които определено ще са за ваше добро въпреки, че като събитие ще се развият твърде неочаквано за вас.
Мъжете над 35 години ще похарчат напразно едни пари и ще се ядосват за прибързаните си и емоционални действия и решения.
Разкриване на интрига или клюка, която по някакъв начин ви засяга. Ще успеете да игнорирате навреме насочените срещу вас злонамерени действия и дори да излезете с някакъв успех от ситуацията. Вместо да ви навредят, ще ви помогнат за един успех.

Хороскоп за февруари 2015 Близнаци
През февруари много силно ще усещате липсата на любивм човек до себе си или на любов в живота си. Празника на влюбените може да ви изненада с крачка назад в миналото.
Младите мъже да бъдат много предпазливи със здравословните си неразположения. Вероятно сами си поставяте диагноза, която ще е напълно различна от реалния ви проблем.
Ще присъствате на едно събиране, като преди него или след него ще бъдете въвлечени в един неприятен спор или конфликт. Хубавото е, че бързо ще възстановите настроението си.
В моменти на тъга и лека депресия ще очаквате едно малко чудо или добра новина да ви върне силата на духа.
Подарък или жест на внимание от малко познат човек от приятелското ви обкръжение/нов приятел.
Покупка на подарък за рожден ден или друг празник.

Хороскоп за февруари 2015 Рак
Неща, които сте смятали за невъзможни сега ще ви покажат, че могат да се случат.
Неприятен проблем свързан с пари. Загуба, кражба, неизплащане на заплата или кредит и др. Внимавайте при подписването на документи от финансов характер.
Възможни са по-големи разходи или други парични проблеми свързани с пътуване или с хора от друг град/държава.
Внимавайте с портфейла си, когато използвате обществения транспорт.
Февруари ще е много силен и успешен месец за мъжете над 35 години. Възможна реализация на трудни планове и идеи, получаване на помощ от важни хора, успехи след дълга борба и много труд.
Неочавано притеснение около дете/внуче или млад човек, свързано с неприятна ситуация от допусната грешка, проява на наивност или прекалена самоувереност.

Хороскоп за февруари 2015 Лъв
Ще мислите една вече спечелена или узаконена с брак любов. Ще има събития, които ще ви провокират към размисъл за едно или друго.
Възможно е да изненадате любимия човек с подарък или предложение.

Финансово стабилизиране в дома или получаване на пари чрез документ, чрез институция.
Разходи свързани с подобрения в дома ви.
Мъжете над 35 години обаче ще се наложи да бъдат много внимателни и предпазливи с парите си. Възможно е по-голямо плащане, данъци или кредити, които да ви поставят за известно време в затруднено или деликатно положение.
Внезапна неприятна ситуация свързана с приятел или колега, която ще рефлектира и върху вас по някакъв начин. Силните емоции проявени сега само ще вредят.
Пътуване по семейни причини. Посрещане на роднини или пътуване за да се видите с роднини.
Новини или покана свързана със сватба в друг град/държава.

Хороскоп за февруари 2015 Дева
Сложен месец за дамите над 35 години. Ще имате успехи, но и може и неприятно да се заблудите, че един от тях ви е на 100% сигурен и така от самонадеяност и липса на концентрация и контрол да го изгубите.
Неочаквана радост или успокоение по проблем, с който сте започнали притеснени годината.
Изчистване на недоразумения и проблеми в романтичната ви връзка и в любовта.
Ще има една неприятна новина свързана с житейска раздяла, която няма да ви изненада. Там откъдето тя ще дойде хората ще са подготвени за нея.
Месец, в който ще имате да уреждате важни документи, договори или споразумения. Срещи от важен характер, нови професионални и бизнес контакти.
Младите мъже ще постигат трудни успехи, понякога с цената на спорове и конфликти за да може да се устояват позиции и идеи.

Хороскоп за февруари 2015 Везни
Отлагане на пътуване за младите мъже е възможно през февруари. Въобще плановете и очакванията ви свързани с пътуване ще претърпят неочаквани за вас промени.
Мъжете над 35 години ще срещнат неочаквано за тях лицемерие. Задкулисна игра против вас, която ще ви принуди сериозно да огледате хората от близкото си обкръжение.
Ще сте много притеснени в очакванията си за едно или друго важно събитие през месеца. Осъзнавате, че това е един съдбовен за вас месец.
Събиране в дома за младите жени по специален повод или покана за събиране/празник от семеен характер: годеж, сватба и др. Посрещане на гости отблизо или отдалеч.
Не споделяйте плановете си навсякъде. Бъдете по-дискретни поне докато не получите официално предложение, договор или това, за което имате очакване.

Хороскоп за февруари 2015 Скорпион
През февруари бъдете много внимателни и предпазливи с всякакви документи, които са от финансов характер, договори, разписки, плащания и др. Бъдете реалисти в очакванията си за доходите си през този месец.
Тревогите този месец ще започват от малки проблеми, малки конфликти докато прераснат в една трудно контролируема ситуация. Мъдростта и разума ще са определящи.
Конфликтите на работа са противопоказни за вас. Избягвайте ги, успокоявайте хората преди спора да е станал неконтролируем.
Приятели на деца или внуци преживяват тяхна семейна трагедия, която ще бъде повод за разговори и размисли в дома ви.
Хубавите моменти през февруари ще са свързани с дома и със семейството ви. Ще има неочаквани успехи или събития, които ще поставят някого под светлината на прожекторите в обществен план.

Хороскоп за февруари 2015 Стрелец
През този месец ще сте склонни да обвинявате другите за собствените си неудачи, неуспехи и грешки. Поради тази причина конфликтите с вас ще избухват лесно. Хубавото е, че бързо ще разбирате грешката си и ще поискате извинение.
Мъжете над 35 години ще отсъстват за някакъв период от време от дома си. Ще е с определена цел, работа или семейни причини, неотложни задължения и др.
Успехи, презентации, повишение, нова дълност и други благоприятни събития ще могат да се очакват в професионален план. Късмет и неочаквани възможности.
Ще се наложи и повече внимание да отделите на деца или внуци. Ще се учудите колко голяма нужда имат от вас. Размисли за бъдещето, разговори.
Избягвайте да давате пари на заем и въобще да говорите за финансовото си състояние и възможности особено пред малко познати хора. .

Хороскоп за февруари 2015 Козирог
Февруари ще е ангажиран месец за вас. Важни срещи, пътувания, контакти. Подготовка за голяма промяна в личен или професионален план.
Успешно пътуване за младите дами. Подарък или специална новина от друг град/държава. Предложение за пътуване свързано с почивка.
Неприятна новина свързана с човек когото познавате и уважавате. Лична драма в неговия живот, която ще ви накара да се замислите за много неща.
Жените над 35 години ще се радват на добри парични постъпления. Възможно е подписването на документи свързани с разрешаване на финансови въпроси или осигуряващи ви някакъв доход за в бъдеще.
Младите мъже Козирог ще имат или здравословни неразположения или емоционални проблеми. Събирането на двете неща може да доведе до срив в иначе стабилната ви психика. Бъдете загрижени за себе си!

Хороскоп за февруари 2015 Водолей
Ще се тревожите около здравето на човек, който живее в друг град/държава и ще очаквате постоянно новини за неговото лечение и възстановяване.
Събиране по специален повод с предварителна подготовка и подходящ подарък, но с възникването на малки неприятности преди събирането или неприятен спор по време на празненството.
Жените над 35 години ще се фокусират върху семейните си задължения и разрешаването на различни битови проблеми в дома. Поради някаква причина големите отговорности ще бъдат поети от вас.
Повод за празник свързан с дете или внуче, раждане на дете и др. Някой обаче ще преживее и малка уплаха или паника свързана с това събитие.
Февруари ще е успешен месец за тези Водолеи, които имат финансови проблеми и притеснения. Сега сериозния размисъл, разумното търсене на решения, правилните компромиси ще ви помогнат да се измъкнете от една „дупка“

Хороскоп за февруари 2015 Риби
Сега ще сте склонни с лека ръка да харчите пари, да губите позиции и приятели. Бързо ще „изтрезнеете“ и ще поправите грешката си, но не разчитайте на лесна прошка.
Стара любов с желание за ново начало – поне от страна на единия партньор. Трудна задача още повече, че има замесен и друг човек.
За тези, които ще пътуват бъдете реалисти относно целта на това пътуване. не тръгвайте с големи надежди и очаквания. Предстоят важни промени, срещи или разговори, но с малко по-различно развитие от това, което имате като очакване.
Младите дами с упорство и малко доза инат ще постигнат свое важно желание или мечта. Важното е да не нараните някого емоционално.
Внимание за тези от вас, чиято работа е свързана с пари, финансови документи и др. Възможна е грешка или заблуда, която да ви струва загуба.
За някои забавяне на заплата или хонорар.