BGFutbol365 – Футболни Прогнози

1
Добави коментар
bgtips365
bgtips365

Прогноза за 1/4 финала от Купата на Италия между отборите на Парма и Ювентус. Впечатление прави, че отбора, който се намира на последно място в класирането на Серия А успя да си проправи път до тази фаза на състезанието.

От другата страна седи „Старата госпожа“, която е убедителен лидер в първенството на Италия с 7 точки преднина пред втория Рома.

Парма:

Парма се намира на последно място в класирането на италианската Серия А. Те загубиха последния си мач от лигата, който се изигра в Неделя от Чезена, които не бяха печелили от първия уикенд на Серия А! Домакинската загуба с 1:2 не говори нищо добро за отбора на Парма, които по всяка вероятност ще изпаднат в Серия Б.

По средата от надпреварата в Серия А, Парма има само 9 точки в своя актив. Досега в първенството тимът е спечелил 3 пъти, завършил е наравно в една среща и е загубил цели 16 пъти. В турнира за Купата на Италия Парма изиграха само една среща до момента преди 2 седмици срещу Каляри у дома като победата им осигури място в 1/4 финалите на турнира.

Ювентус:
Ювентус Торино победи Киево в последния си шампионатен мач от Серия А. За тях това бе 3-ти пореден мач в който домакинстват на отбор от Верона и тяхна 4-та поредна победа. Домакините спечелиха с 2:0 след голове на Пол Погба и Лихщайнер през второто полувреме. 21-годишният халф на Юве Погба е силно желан от отборите на Челси и Реал Мадрид, но той заяви, че иска да остане в Торино.

В последния си двубой за Купата на Италия Ювентус разгроми ФК Верона с 6:1. В тази среща Джовинко се разписа на 2 пъти като голове добавиха още Перейра, Погба, Мората и Конан.

Обоснована Прогноза за Парма – Ювентус:

Ако това бе среща от първенството нямаше да имаме никакви съмнения кой би излязъл като победител. Това 100 % би бил отбора на Юве, които са убедителен лидер, а отбора на Парма е допуснал цели 16 загуби от 20 изиграни срещи. Все пак двубоя е от Купата на Италия, където винаги се случват изненади.

Въпреки това не мисля, че Парма има някакъв шанс за победи дори и гостите да подценят срещата и да излязат с някои резервни футболисти. Смятам, че ще се получи открит двубой с най-малко над 2.5 гола.

Прогноза: Над 2.5 гола при коефициент 1.80

Още футболни прогнози може да намерите в сайта http://BGTipsters.com/