Голямото завръщане на 70-те! » eMODNO да имам

11
Добави коментар
svetla58
svetla58

Тази пролет 70-те се завръщат по-силни от всякога, за да ни напомнят, че позабравеното старо е много по-добро от новото! Заедно с тях под светлината на прожекторите се появяват и всички онези прекрасни цветни принтове, високи талии, феерични дизайни, които изразяват чистата любов към свободата!

Всяко десетилетие бележи себе си със своя отличителна мода и 70-те са един от най-ярките примери за това. Влюбени сме в клош панталоните, скъсените топове, разкроените поли, макси роклите и разнообразните цветове, които ни напомнят за лятната свежест и чистата любов към живота. И тъй като е време да захвърлим тъмните зимни дрехи и тежките материи, които вече доста ни поомръзнаха, ярките и разнообразни нюанси от 70-те са като глътка свеж въздух за стила и гардероба ни.

Тази пролет ви съветваме да заложите на удобството, което епохата на хипитата предлага. Оглеждайте се за многоцветни принтове, свободни кройки, висока талия, обемни аксесоари, ресни, копринени шалове, макси дължини. Ако предпочитате да останете верни на собствения си стил, тогава лесно можете да подберете само една дреха в духа на 70-те, която да съчетаете с обичайния си тоалет. Например дълга цветна пола в комбинация със скъсен топ и сако, свободна копринена рокля с манто или високи разкроени дънки с риза и токчета. Избора е изцяло ваш, но не забравяйте да експериментирате, защото едно толкова свежо и модерно отклонение от обичайната ви визия ще направи впечатление на всички.

За по-смелите от вас нашият съвет е да се развихрите в света на 70-те. Не се притеснявайте да смествате цветове и материи, за да откриете правилната комбинация за вас. От ретро принтове до пачуърк, огромни цветя и разнообразни райета, клош панталони, широкополи шапки, мини рокли… всичко, което ви зарежда със свежест и ви кара да се усмихнете!

За да ви помогнем с вашата перфектна визия от 70-те, днес подбрахме любимите си предложения от страхотния онлайн магазин www.boohoo.com.

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева