Джъстин Бийбър лудна по нашенка!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Тийнидолът Джъстин Бийбър е захласнат от красотата на нашенка. Младият изпълнител сериозно е хлътнал по красавицата Лидия Иванова, която е на визита в Америка. Причината за посещението на софиянката е участието и в конкурс за красота отвъд океана. Прелестницата омаяла Джъстин от пръв поглед и той правел всичко възможно да спечели вниманието й, пишат от сайта kliuki.ws, доверили се на източници на списание

Advertisement:

„Блясък“. Попизпълнителят непрекъснато звънял на телефона на красавицата, с намерението да я покани на среща. За сега обаче нашенката пазела дистанция, но не се знае все пак до къде ще стигнат нещата между двамата. Българката била полсакана от факта, че е харесвана от известна личност като Бийбър, но не откликвала на намеренията му. Нищо чудно обаче съвсем скоро хубавицата да измести Селена Гомез от сърцето му.

Селена беше до скоро голямата любов на Бийбър. Двамата се разделиха не по собствена воля, а по желанието на родителите на двете звезди, според слуховете. Заговори се дори, че Селена е бременна от Бийбър и очаква близнаци. Причината за недоволството на родителите на Селена от отношенията й с попизпълнителя била, че той буквално съсипвал дъщеря им и професионалната й кариера. Затова те направили всичко възможно да я спасят от неговото присъствие.