Как да свършите заедно

3
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Едновременният оргазъм сигурно ви се струва „мисията невъзможна“. Да, хубавите неща стават бавно, но пък си заслужава.

Какво всъщност пречи за едновременното достигане на този върхов момент и как се постига?

1. Когато по-лесно достигате до оргазъм чрез маструбация, трябва да се съсредоточите към двойния оргазъм. Ако позата е неудобна, за да стимулирате клитора си, насочете партньора си къде и как да действа. 

В началото започнете бавно, като първоначално му позволете да проникне до половината. За по-дълбокото проникване му помогнете с ръка. Насочвайте го спрямо желанията си, като няма нищо лошо и вие да помагате с ръка, и всичко ще дойде на мястото.

Виж още: Когато сексът стане скучен

2. Друг много често срещан проблем е, че жените обикновено свършват по-бавно от мъжете, затова започнете с орална любов. Позволете на партньора си да ви стимулира както с ръцете, така и с езика си. След това изберете поза, в която вие да определяте „правилата“. Най-добре e да сте отгоре. Преди да проникне масажирайте клитора си с кръгообразни движения – това улеснява притока на кръв към него. 

Ако усетите, че скоро идва моментът, се отдръпнете бавно като оставите само главичката му да е във вас и започнете да правите бавни, повърхностни движения. Това забавя него, а на вас дава добра К-стимулация.

Виж още: Къде гледат жените всъщност

3. От особено значение е и дишането. Важно е да сте спокойни и отпуснати. Започнете да дишате дълбоко и равномерно. Отпуснете диафрагмата и поемете въздух така, все едно ви чака голямо изкачване. 

Специалистите твърдят, че когато дишаме дълбоко, доставяме повече кислород на кръвта си и тя циркулира по-бързо. Естествено, повече от нея слиза в слабините, а това е най-сигурният начин за достигане на оргазъм.

Виж още: Десет признака, че един мъж си пада по вас

4. За достигането на едновременния оргазъм трябва да се научите и на още нещо. Специалистите го наричат „дисциплиниране“ на вагината. Това означава, че трябва да се научите да стягате и отпускате мускулите на влагалището си (получава се със системни тренировки). 

Това действа безотказно на мъжете. Докато той е във вас, а вие прилагате този трик, първо, той ще ви усеща по-добре, и второ – вие ще чувствате много по-осезателно движенията му.

Когато превърнете това в практика, ще установите момента, в който партньорът ви вече не може да се сдържа. Освен това ще успеете да се отдадете на собствения си оргазъм едновременно с него.

Виж още: Пет вида любовници

И все пак, най-важното в интимните взаимоотношения с партньора е ясно и точно да заявите претенциите си, без да се стеснявате му покажете какво ви харесва. По този начин и гореспоменатите трикове ще имат ефект, и ще ви помогнат едновременно да се насладите на оргазъм.

Виж още: Най-култовите изказвания на Наталия Кобилкина за секса