Само за мъже! PTF фотоепилация на цял гръб или гърди + корем!

1
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

Посрещнете лято 2015 без косми господа! Осигурете си гладка кожа без болка с PTF фотоепилация!

Най – новата технология за фотоепилация! Най – съвременната професионална апаратура с доказани дълготрайни резултати!

Фотоепилацията е най-съвременният и ефективен метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване. Методът използва интензивна пулсова светлина, която се поглъща от меланина (пигментът, който оцветява космите и кожата) и се трансформира в топлина, която преминава през косъма и достига до неговия корен, където селективно се нагрява косменият фоликул и той бива отстранен, без това да уврежда кожата.

 

Офертата включва:

Една процедура PTF фотоепилация на цял гръб или гърди + корем за мъже на промоционална цена от 49.99 лв.

PTF Фотоепилацията позволява да се третират различни типове окосмяване (от много светли до черни косми). Тя се прилага с еднаква ефикасност при кожи с различна степен на пигментиране (тен). Методът може да бъде прилаган и през летния сезон и не крие рискове от пигментиране и изгаряне на кожата, като единствено е необходимо да се спазва изискването 7 дни преди и след процедура да не се излагате на интензивна слънчева светлина(плаж) или солариум и върху изложените в ежедневието на слънчева светлина участъци от кожата да бъде нанасян крем със силен слънцезащитен фактор. 

 

PTF Фотоепилацията е подходяща е за прилагане върху всички части на тялото и лицето. Процедурата е напълно безболезнена, безопасна и с гарантиран дълготраен ефект. За  да бъде постигнат този дълготраен ефект е необходимо да бъдат направени от 5 до 7 процедури. Броят на необходимите процедури се определя индивидуално, в зависимост от типа кожа и косъм на отделния човек. Процедурите се извършват през интервал от 25 до 30 дни.

 

Процедурата е неефективна при третиране на: Бели косми (поради липсата на меланин в тях); При жени, по време на месечния им менструален цикъл (поради хормоналния дисбаланс).

 

Не се допускат извършване на процедури при: Оперирани от рак и от сърце. Хора с проблеми и операции свързани със щитовидната жлеза. Бременни жени и кърмачки. Епилептици. Некомпресиран диабет и хипертония.

 

При извършване на процедурата е необходимо да има видим косъм.

 

Реклама

 

Категория: Красота и Здраве

Град: София

Информация за Център за красота Милано

В Център за красота Милано ще получите отлична грижа за Вашия външен вид с най-новите технологии и продукти в областта на козметиката, фризьорството и маникюра.

 

Можете да се възползвате от широка гама услуги – фризьорски услуги, козметчни процедури за лице, терапии за коса и лице, масажи на лице и гръб, маникюр, ноктопластика, колa маска, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри чрез фототерапия, фотоподмладяване, фотоепилация, кавитация и лимфодренажен масаж, йонна детоксикация и др.

 

Центърът разполага с най-модерната професионална апаратура за кавитация и лимфодренажен масаж, както и последно поколение апарат за фотоепилация и фототерапия чрез PTF технология. PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологии. Тя дава по-добри ефекти и осигурява безопасно третиране на различни кожни проблеми, като отстранява болката и опасностите.

 

В областта на фризьорството, маникюра и козметиката Център за красота Милано, залага на качеството на професионалните продукти на Keune, Matrix, Alfaparf Milano,  CHI, Orly, Glory.

 

Доверете се на професионализма!