Нестандартни подаръци за Свети Валентин

1
Добави коментар
miro.kamenov.7
miro.kamenov.7

Омръзнало ли Ви е всяка година да получавате едни и същи подаръци от Вашият любим? Попадали ли сте в  ситуация, в която да се чудите с дни наред какво да изберете. Тревожили ли сте се дали подаръкът ще задоволи желанията на парнтьор Ви?

 

Със сигурност на всички въпроси по-горе отговорът е „Да”. И това е напълно обяснимо, тъй като изборът на подарък съвсем не е лесна задача.

 

В тази статия ще Ви споделим две идеи за нестандартен подарък, идеи, които гарантираме на 98 %, че ще Ви допаднат и няма да има неудобрение от страна на Вашата половинка.

 

Започваме!

Първото ни предложение е да подарите името си или неговото име, изписани върху парче дърво. Този тип подарък е познат като Name 2 Puzzle в България.

 

Ето и примерен подарък:

Всеки един пъзел е ръчно изработен, буквите се разкачат и отново закачат, което ги прави уникални и страхотни.

Може да бъде поставен на етажерка, на телевизор (ако е от дебеличките), на книги, в офис и къде ли още не.

Подробности и поръчка на този подарък можете да намерите на адрес www.name-2-puzzle.com

 

Второто ни предложение е да подарите на любимия си ключодържател. Не какъвто и да е ключодържател, а такъв, съставен от две части – една за него и една за нея.

Ето и пример на подобен подарък:

Голям избор на ключодържатели има в онлайн магазин за ключодържатели www.zaKluch.com – единственият магазин, предлагащ само и единствено ключодържатели, разполагащ с повече от 100 артикула.

Гарантираме, че ако изберете един от тези два вида подарък, то със сигурност парнтьорът Ви ще го одобри.

 

 

Павел Джунев

www.TopShoping.bg