6 типа мъже, които изневеряват

11
Добави коментар
Laverdad
Laverdad

Едва сте се запознали, но смятате, че е голям чаровник. Същевременно в главата ви свети лампичката, че мъжете, които обикновено изневеряват, са именно такива – в началото умело оплитат жените в мрежата си с обаяние, но винаги са готови да кривнат от правия път. Разбира се, за всяко правило има изключения, но няколко типа мъже се държат като „по учебник“, без дори да подозират. Това не означава да ставате параноични. Просто наблюдавайте знаците и имайте едно на ум

1. Той не е „мамино синче“

Знаем, че мамините синчета не са особено приятни и даже биха могли да бъдат много досадни. НО, ако вашият човек не е особено привързан към майка си и се държи грубо с нея, бъдете сигурни, че не е от типа мъже с дълги и пълноценни взаимоотношения. Ако си позволява да я обижда във ваше присъствие (без значение от колко време се познавате), да й крещи, значи не я уважава. А в такъв случай няма да уважава и вас. Нека си припомним образа на Чарли от „Двама мъже и половина“ ;).

2. Той е Мистериозният мъж

Може именно неговата мистериозност да ви е спечелила в самото начало. НО, при положение, че постоянно се държи потайно и подскача във всеки момент, когато докоснете телефона му, то това определено е сигнал. Мъжете, които изневеряват, почти никога не казват къде отиват и какви планове имат. Държат в тайна и голяма част от личния си живот. В същото време са добри слушатели, тъй като така или иначе не обичат да говорят за себе си и да споделят.

3. Той е ТВЪРДЕ сдържан
Този тип мъже могат да ви очароват за секунди, да флиртуват по начин, който да ви разтопи като сладолед в лятна жега. НО, когато стане дума за обвързване, сякаш се пренасяте на Северния полюс, а в очите му четете въпроса: „Привързаност, какво е това?“. Дори в секса да е перфектен, ако имате усещането, че едно дърво има повече чувства от него – бягайте. Той самият няма да остане за дълго.
4. Той е Несериозник
Ако забравя да се появи на среща или отлага срещите ви в последния момент, то този мъж определено е склонен да изневери. Просто е имал нещо по-интересно за вършене и с царствено самочувствие ви е пренебрегнал, още по-лошо – не си е направил труда да ви предупреди. И дори после да се умилква мелодраматично с думите „Мила, забравих!“, по-добре стойте на страна от този тип мъже. Те означават единствено главоболия.
5. Той е обсебващ и покровителстващ
Този тип мъже обичат контрола. Изисква постоянно да знае къде сте, с кого сте, без самият той да ви дава подобна информация. Най-вероятно, по този начин просто се подсигурява да не се засечете. За сметка на това изобщо не ви уведомява за собствените си планове и намерения. А ако още в самото начало на връзката ви, настоява да спрете да общувате с хора от близкото ви обкръжение, по-добре помислете дали си заслужава.

6. Той пази връзката ви в тайна

Репликата „Нека дойде подходящият момент“ е сигурен признак за съмнение. Пази взаимоотношенията ви в тайна, не ви запознава с приятелите си, но познава всички ваши приятели. Най-вероятно, за да знае от кого да се пази при евентуална „случайна“ среща докато е с друга жена. Фейсбук статусът му е „сингъл“, но вие приемате, че момичетата се осмеляват да флиртуват с него само, защото не знаят за вас. По-добре помислете къде сте в живота му. Той ви го показва.

След всичко казано до тук не се превръщайте в куче следотърсач. Рано или късно всичко излиза наяве. Но когато знаете как да разчитате знаците, ще е по-лесно за вас. Доверявайте се на интуицията си и на собствената си преценка. И не тъжете. Не случайно има и поговорка: „След градски транспорт и мъж не се тича. След 5 минути идва следващият“. Оставете „кръшкача“ и намерете истинския мъж!