Дизайнерски колиета в онлайн магазина

1
Добави коментар
kstanishev
kstanishev

След успешното пускане на онлайн магазина, ще се стараем периодично да предлагаме много новости и интересни артикули, които можете да закупите от нас.

Част от тях вече са на разположение на потребителите на UTEAMBG.com магазина, като дизайнерските колиета на Коруджикови Арт Глас.

Защо избрахме да представим продукцията на този Български производител, познат главно от множеството панаири на занаятите? Коруджикови Арт Глас е познато име на тези, които обичат да обикалят тези събития, представящи ни майстори на различни изкуства и занаяти на едно място. Те имат уникална и сравнително непозната техника за изработка на бижута – изпичане на стъкло и превръщането му в неповторимо и изключително красиво бижу.

Всяко от изтънчените дизайнерски колиета е комбинация от три елемента – кристално огледало, витражно стъкло в различен цвят и оловен кристал. Те са съчетани и оребрени по такъв начин, че пречупват светлината под различен ъгъл, създавайки усещане за обемност, многоцветност и лукс. Хората често бъркат колиетата на Коруджикови с кристали „Сваровски“.

Това означава, че техните колиета и комплекти са практически подходящи за всеки един повод:
– рожденни дни;
– именни дни;
– сватби;
– свети валентин;
– абитуриентски балове и много други.

Ако желаете да сте неописуема и неподражаема, бижутата на Коруджикови са подходящи за предизвикване на завист в околните. Ако желаете съседката Ви да се изяде от яд, че всички погледи са вперени в нежното ефектно колие, спускащо се към деколтето.

Мъже, вашата дама няма да пропусне да се похвали с прекрасната си придобивка, така че след като й подарите подобно нещо, можете спокойно да гледате мачове поне седмица.

С колиетата и бижутата на Коруджиков Арт Глас, вие избирате стилни български бижута, ръчна изработка.