Самозадоволяване с душ

20
Добави коментар
sex4e
sex4e

– Имам новини за вас двамата – каза Наталия и седна накрая на леглото. – знаете, че баща ви трябваше да се прибере чак след три месеца, обаче когато стигнат в Италия имат претоварване и ще са на брега три седмици и познайте… ще си дойде!

Марина подскочи и прегърна майка си.

– Мамичко толкова се радвам. Никола ще си дойде!!! – двете забърбориха какво трябва да купят, как ще го посрещнат.

Андрей също се радваше, баща му беше единственият му останал жив кръвен роднина след като баба му почина малко преди да се преместят във Варна. Преживя го тежко. Вярно, че с Марина и Наталия бяха вече истинско семейство, но той все още свързваше хубавите си детски спомени с баба си. Тогава, след като истинската му майка се запиля някъде в Австралия, баба му беше човекът, с когото можеше да споделя всичко. Когато баща му се събра с Наталия и я доведе заедно с разглезената и дъщеря от Русе, Андрей спа няколко месеца в стаята на баба си. Изобщо не понасяше лигавата фръцла от големия град. Същата тази глезла, която толкова мразеше тогава, сега искрено се радваше, че баща му се прибира. Двете с майка й просто сияеха…

– Искаш ли да изненадаме баща ви с някакъв подарък? – изтръгна го от спомените му Наталия.
– Ами разбира се… може да му вземем от ония рамки със сменящите се снимки, да има наши снимки в каютата.

Марина по бельо пред огледалото

Разговорът за приготовленията по посрещането измести случката от преди малко някъде в нереалното минало. Телефонът на Андрей звънна и минути по-късно той изхвърча с баскетболната си топка навън – да поиграе с момчетата. След това и Наталия излезе на обичайната си тренировка по йога. В оживената допреди малко стая Марина преживяваше емоциите от последния час. Никола си идва! Радваше се разбира се! Макар и в началото да бе плакала с дни като разбра, че от Русе ще се местят в някакво забутано градче, с времето беше приела Никола като стабилна опора на майка си, а и като човек на когото и тя можеше да има доверие.

Не това обаче беше главната причина за чувството за замайване. Какво си мислеше? Да го целуне по пениса? Сега отново усети топлината на кожата му, неволно облиза устни и сякаш пак почувства леко соления вкус на върха на езика си. Всъщност нямаше представа как щеше да приключи всичко ако майка и не ги беше прекъснала.

Загледа се в отражението си в огледалото. Смяташе се твърде слаба за да бъде красива, а и гърдите и сякаш можеше да са малко по-големи. Смъкна презрамките на потничето и се вгледа в профила на гърдите си. Бяха малки, дори изглеждаха щръкнали, ареолата й изглеждаше леко изпъкнала над повърхността на гърдата. Вгледа се в зърната си отблизо. Ареолата и беше свежа, няколко тона по-тъмна от естествения цвята на кожата й но все пак светла. Зърната и бяха малки, добре оформени и стояха перфектно в центъра на ареолата. Ако бяха малко по-големи гърдите и щяха да са почти перфектни. Другите момичета смятаха, че нейните гърди са страхотно допълнение за слабата и фигура. Действително когато мереха сутиени беше забелязала, че при повечето момичета гърдите далеч не бяха като нейните, на пълничката Теди стояха като две възглавнички гледащи в различни посоки. Ива от друга страна имаше завидно виме и постоянно се оплакваше от тежестта на природната си дарба. Да, Ива имаше и огромна ареола, не като нейната. Дали и другите момичета харесваха да гледат гърдите на други момичета?

марина разглежда голото си тяло

Тя плавно се освободи от дрехите си и започна да разглежда тялото си. В началото на пубертета вечно и се струваше, че оформя малко коремче. Отне и години упражнения да се отърве от тази натрапчива мисъл и сега с удоволствие проследи кадифената, равна повърхност на корема си. Завъртя се. Имаше хубаво дупенце, балетът си казваше думата със задоволство констатира тя. Завъртя се още малко и се опита да надникне към ануса си. Не се получи добър ъгъл. Легна по гръб на леглото си и вирна дупе към огледалото. Сега ъгълът беше добър, но определено беше твърде далеч за да види нещо в детайли.

анус

Така нищо нямаше да се получи. Озърна се и намери малкото си кръгло огледало, което използваше за гримиране. С любопитство го насочи към ануса си. Облите бузи на дупето и се сливаха в тъмната точка на аналното и отвърстие. Младо, стегнато и девствено. Все още. Тя продължи към вагината си и се поздрави за доброто бръснене. Малките и срамни устни се подаваха дискретно и разкриваха набъбващия клитор.

Трябваше да му го лапне. И да оближе топките му. И да му даде да смуче гърдите й. И може би дори и лиже клитора й. Срам и възбуда я обладаха. Та тя мислеше за брат си! А нима не беше тя тази, която го шпионираше докато той онанираше, нима тя не поиска да види възбудения му пенис и дори го докосна… а, накрая залепи устните си в кратка, но пълноценна целувка на върха на пениса му.

Трябваше да махне тези мисли от главата си. Грабна хавлията си и се запъти към банята. Пусна душа се наслади на водата обливаща тялото й. Няколко мига просто се бореше с възбудата. После се предаде. Откачи подвижния душ и заоблива различни части на тялото си. Усещаше лекото гъделичкане от многобройните струящи капчици на душа. Засили водата и я насочи към лявата си гърда. Виждаше как всяка струя образува малка трапчинка в плътта й. Зърната и започнаха да се наливат с плътност. Марина плъзна ръката си по хлъзгавото си тяло обхождайки дупето, венериния си хълм, където беше опитала да оформи интимна прическа в нещо като сърчице. Не се беше получило особено добре, но подсилваше усещането и за женственост. Ръката и се плъзна по равния й корем и обхвана гърдата й. Марина спусна душа надолу и с трепет почувства как силните струйки вода се борят да проникнат във всяка гънка на вулвата й. Водата зашиба клитора й, стичаше се по малките й срамни устни и обливаше входа на вагината й.

самозадоволяване под душа

Дясната й ръка се спусна надолу и обхвана дупето й. Ужасно й се прииска да пъхне нещо в него. Погледът и обходи банята в търсене на нещо подходящо и се спря на пяната за бръснене на Андрей. Поразително напомняше размера на члена му. Марина се пресегна. След миг колебание обърна флакона с дъното и го опря в ануса си. Студеният метал предизвика свиване на сфинктера й. Проникването изглеждаше абсолютно невъзможно, а и вдлъбнатото дъно на флакона не предизвикваше желаното усещане. Марина обърна флакона обратно и притисна заоблената пластмасова капачка към аналния си вход –

„Само да не остане в мен“ – глупава мисъл, та тя дори нямаше да успее да го пъхне дотолкова. Опря флакона в плочките и натисна навътре. Сфинктерът и упорито отказваше да пропусне толкова дебело нещо навътре.

„Добре де, а как ще правя анален секс? Или може би все пак на Андрей не му беше толкова голям?“ – споменът за топлата, мека главичка на коравия иначе пенис на Андрей отново изплува в съзнанието й. Пак мислеше за брат си. Извратенячка. Постави пяната – явно нямаше да се получи – и притисна върха на показалеца си на нейното място. Сфинктерът й отново се съпротивляваше, но този път без успех – пръстът и проникна навътре и беше обхванат от стегнатия мускул. Беше почти залепила душа за вулвата си и водата отпред вече блъскаше клитора й с пълна сила. Марина с усилие пъхна и средния си пръст при показалеца. Усети вълна от бързо наближаващ оргазъм. Спусна се надолу, постави душа на земята и се позиционира над него. Така струите не се усещаха толкова силно, но можеше да използва лявата си ръка за да стимулира клитора си. Двата и пръста шареха на опознавателна обиколка из вътрешността на ануса и, докато пръстите на лявата й ръка обследваха подробностите на клитора и вагината й. Оргазмът дойде след минута, бърз но нежен, отпускащ, а не бурен и разтърсващ. Ръцете и се отпуснаха и се плъзнаха нагоре към гърдите й. Душът още обливаше малкото й путе, но вече усещането беше за пречистване и успокоение. След няколко минути водата в бойлера свърши и Марина уви тялото си в хавлията и отиде да се облече.