Майски празници в Турция с полет от Варна

3
Добави коментар
dstoursvarna
dstoursvarna

Майски празници в Турция със самолет от Варна:  Мармарис, Кушадасъ, Бодрум, Белек, Кемер, Дидим, Алания

 

 

Шестдневна почивка в Турция с директен полет от Варна: 01- 06 /05/ 2015г.

Мармарис, Кушадасъ, Бодрум, Белек, Кемер, Дидим, Алания и др.

 

Ранни записвания до 31/ 01/ 2015г.

 

 

Цени от 199 евро на човек, настанен в двойна стая в Кушадасъ в хотел MINAY, 3 звезди; с включена отстъпка за ранни записвания до 31/01/2015г.

 

Повече подробности за програма на пътуването, други хотели в Кушадасъ или оферти за настаняване в  Мармарис, Бодрум, Белек, Кемер, Дидим, Алания, Фетие, Сиде или Лара ще получите в офисите ни! За резервации свържете се с Ди Ес Турс: 052 607 609 офис Варна или 065 826 355- офис Бургас!

 

 

Пакетната цена включва: 

 

– Чартърен полет Варна – Бодрум / Бодрум – Варна

– Трансфери летище – хотел – летище

– 5 нощувки в избрания хотел на съответната база

– Медицинска застраховка с покритие 5000 евро за лица до 65 години

– Изпращане от представител на TA на летище Варна

– Обслужване на място от представител на местната фирма партньор

 

Пакетната цена НЕ включва: 

 

– Летищни такси 79 евро

– Такса гориво (начислява се при промяна на цените на горивата)

– Медицинска застраховка за лица над 65 години

– Допълнителни екскурзии – по желание

 

 

Кушадасъ е смесица от древна история и модерно излъчване. Най- известното и посещавано място там е Птичият остров заради пленителните гледки, които се разкриват от него. Не пропускайте да разгледате и пристанището на града, което в миналото е имало изключително важна роля. Кушадасъ предлага отлични условия за плаж и слънчева почивка. 

 

Мармарис е сред най- посещаваните курорти в Турция. намира се на средиземноморското крайбрежие, между Егейско и Средиземно море. Местата, които препоръчваме да посетите докато сте на почивка в Мармарис са: пристанището и крепоста, разположена там и островите Седир (островът на Клеопатра с прочутият златист пясък, донесен според легендата от Египет от Марк Антоний за медения им месец  ) и Дженнет (Райският остров).

 

Бодрум се намира на едноименият полуостров, в югозападната част на страната.  В миналото е бил малко рибарско селище, а днес е сред най- известите и модерни курорти в Турция. Предлага условия за почивка на плажа, разходка из старата част и залива Гюмбет.  Най- посещаваните забележителности са Замъкът Бодрум, Античният Театър, Портата на Миндос и Мавзолеят на Халикарнас (едно от чудесата на древния свят). 

 

Мнение на турагента:

Тази почивка в Турция е много подходящ вариант да посетите и разгледате най- желаните от Вас курорти в Турция: Мармарис, Кушадасъ, Бодрум и др. Директният полет от Варна до Турция е голямо предимство, което Ви спестява дълги часове пътуване. 

 

 

Полезни връзки:

 Екскурзии и почивки | Екзотични дестинации | Самолетни билети | Хотели | Туристически услуги