Как да направим плосък корем

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Коремът е мястото, където най-лесно се натрупват мазнини. Все пак има много начини, с които да направите вашия корем плосък и стегнат. Един от тях е програма за отслабване, която включва конретни упражнения и храни, които трябва да се консумират.

 
Как да стартираме програмата за отслабване
На първо място е нужно отказването от вредни храни като шоколад, чипс, пуканки, бял хляб и много други. Едно от най-важните правила за добра и ефективна програма за отслабване е редовното трениране. Без физически упражнения няма как да се постигнат ценни резултати. При всяка една диета се губят килограми, но тялото се отпуска още повече и опасността от тяхното бързо връщане или ново напълняване е голяма. Основните упражнения, които трябва да се спазват за плосък корем са:
Ø    Правете завъртания като главата Ви е повдигната. Правете по 8 повторения, като редувате и двете страни. Сериите трябва да бъдат от 2 до 4 на брой. Упражнението се прави в легнало положение, с ръце разперени настрани и крака вдигнати нагоре;
Ø    Застанете на колене и използвайте уред приличаш на пумпал, с леки движения изнасяйте тялото си напред, като гърбът Ви трябва да е изправен. Така изнасяте тялото си напред, а после обратно назад. Правете по 8 повторения до 2-3 серии;
Ø    Правете коремни преси, но половинчати. Купете си постелка, на която да легнете и след това изнасяйте тялото си не до край, а нека свиването да е до половина. Правете 3 серии по 20 повторения.
Храненето също е много важно. Затова на закуска консумирайте 50 гр корнфлейкс с до 120 гр пресни плодове. На обяд използвайте две филии пълнозърнест хляб с едно сварено яйце, нискокалорично кисело мляко и салата. Преди вечеря може да похапнете сурови зеленчуци с дресинг, докато за вечеря заложете на телешко или пилешко месо, комбинирано с гъби или моркови.
 
Можем да разработим за вас индивидуална програма за отслабване, с която гарантирано да свалите килограми и да оформите корема си. Също така предлагаме на вашето внимание безплатен телесен анализ.