Запознанства – Zapoznanstva – Zapoznanstwa

2
Добави коментар

Съществува в България една алтернативна реалност, за която повечето от вас сигурно са чували, че и дори са я наблюдавали, но убеден съм нямат представа нито до къде се простира нейната алтернативност, нито какви животни я обитават. Тази реалност носи името “сайтове за запознанства”.
Това, че тия сайтове са като борси за живо месо, в които 13-14 годишни момичета предлагат на ококорилия очи интернет-мастурбатор своите крилца и кълки обаче е едно на ръка и няма да се занимаваме с него – същото става и всеки ден по улиците, а аз почти съм успял да убедя себе си, че е нормално. Повечето момичета поне са общо взето секси, имат чувство за мярка и усещат кога биха станали смешни. И тях господ не ги е пожалил, като е раздавал тъпанарщина де, но тя си личи не от снимките им, а от сляпото им възхищение от други девици с външен вид, който мога да определя само като ‘евтини улични жрици’. Явно чалга-културата не спи.
Съвсем различно стоят нещата с виртуалните свалячи, представителите на мъжкия пол. В стремежа си да привлекат вниманието на хипотетичните ‘яки пички’ обитаващи съответните сайтове и прилагайки собствените си пазарджишки, кюстендилски или люлински възгледи за куулнес, мъжете предлагат на неангажирания наблюдател такова фрийк шоу от външен вид и крилати фрази, че ум да ти зайде.

Запознанства
Запознанства BG
Запознанства с мъже
Запознанства с жени
Запознанства за мъже
Запознанства за жени
Сериозни запознанства
Запознанства България
Запознанство с мъж
Запознанство с жена
Запознанства Адам – Ева
Запознанства Ева – Адам
Запознавам
Заопзная
Запознавам 
Запознавам се
Да се запозная
Нови запознанства
Запознанства в България
Запознанства БГ